Postavljanje slika na forum

POZZZZZZ ! Kako da postavim sliku koja treba da se vidi ispod mog username-a ? Kao naprimer sto je postavio Karalic ? Pokusavao sam dosta puta al ne mogu da provalim kako se namesta ta slika .

@dr gruja
Okaci na neki od servera (rapidshare, megaupload....) pa nam ostavi link.

19qwk5.jpg

ispravljeni img tagovi

zorica 62 je napisao(la):
Hvala na pitanju,dobro :haha: Zorice predstavi se,ukratko reci nešto o sebi u temi za nove članove da se predstave koja se nalazi u Caffe-u,dobro došla na forum :cao: :ppozdrav:

Attila je napisao(la):
do koje veličine može da se postavi slika

Jesi probao " ubacite sliku"? kad to otvoris pritisni "odaberi datoteku" tu trazis sliku kod tebe u kompjuter kliknes "open" zatim ono veliko zeleno " upload now!" cekas malo, kad otvori vidis sliku u prozorcetu. Zatim kliknes na link da postrane plav, kliknes opet i drzis i samo pomeris u prozor za kucanje poruka! :cao:

Maestro je napisao(la):
@ivex86
Nisi glup, već je malo komplikovano, ali m,ože da se sredi?!

Idi gore na padajućem meniju na Profil, pa kada se otvori nova strana sa tvojimprofilom, skroluj (idi na dole) do kraja i na polju "Izmeni profil", klikni na opciju "Informacije profila na forumu", dobićeš novu stranu, gde izabereš (čekiraš) "Dostaviću svoju sliku":, pa Browse i na tvom kompu nadješ fotku koju hoćeš da postaviš kao Avatar (nemoj da bude mnogo velika, mislim MB) napraviš link do te fotke, a odmah ispod toga, ako hoćeš ispiši "Lični tekst:" možeš da upišeš neku pametnu rečenicu, tvoju ili nekog pametnog ko je to pre mnogo godina rekao (ne može da bude mnogo dugačka). Na kraju dole imaš i "Potpis: " , to je ono što uvek izlazi ispod tvog post-a,t u isto napiši neku pametnu stvar.

Nadam se da su upustva OK, i da ćeš se snaći!

:ppozdrav:
Maestro je napisao(la):
@ivex86
Nisi glup, već je malo komplikovano, ali m,ože da se sredi?!

Idi gore na padajućem meniju na Profil, pa kada se otvori nova strana sa tvojimprofilom, skroluj (idi na dole) do kraja i na polju "Izmeni profil", klikni na opciju "Informacije profila na forumu", dobićeš novu stranu, gde izabereš (čekiraš) "Dostaviću svoju sliku":, pa Browse i na tvom kompu nadješ fotku koju hoćeš da postaviš kao Avatar (nemoj da bude mnogo velika, mislim MB) napraviš link do te fotke, a odmah ispod toga, ako hoćeš ispiši "Lični tekst:" možeš da upišeš neku pametnu rečenicu, tvoju ili nekog pametnog ko je to pre mnogo godina rekao (ne može da bude mnogo dugačka). Na kraju dole imaš i "Potpis: " , to je ono što uvek izlazi ispod tvog post-a,t u isto napiši neku pametnu stvar.

Nadam se da su upustva OK, i da ćeš se snaći!

:ppozdrav:
imam problem sa postavljnjem slika.ocu da postavim izpod mog imena.i kako god radim slika se ne pojavljuje :sta:

robert je napisao(la):
Idi gore na padajućem meniju na Profil, pa kada se otvori nova strana sa tvojimprofilom, skroluj (idi na dole) do kraja i na polju "Izmeni profil", klikni na opciju "Informacije profila na forumu", dobićeš novu stranu, gde izabereš (čekiraš) "Dostaviću svoju sliku":, pa Browse i na tvom kompu nadješ fotku koju hoćeš da postaviš kao Avatar (nemoj da bude mnogo velika, mislim MB) napraviš link do te fotke, a odmah ispod toga, ako hoćeš ispiši "Lični tekst:" možeš da upišeš neku pametnu rečenicu, tvoju ili nekog pametnog ko je to pre mnogo godina rekao (ne može da bude mnogo dugačka). Na kraju dole imaš i "Potpis: ", to je ono što uvek izlazi ispod tvog post-a,t u isto napiši neku pametnu stvar.

imam problem sa postavljnjem slika.ocu da postavim izpod mog imena.i kako god radim slika se ne pojavljuje :sta:

Pročitaj ovo gore još jednom pažljivo i odradi kako piše korak po korak i neće biti problema. Slika (Avatar) ti se ne pojavljuje, jer je verovatno prevelika, mnogo 100 KB ili MB, smanji je u nekom programu na nivo10 do 20 KB i neće biti problema.

Potpis ti je ovo gde si stavio ove glupe četerske znake, izbriši to i stavi neku pametnu rečenicu.

::namigivanje:: :ppozdrav:

Nazad
Vrh