draganpan
Član
UUU
Da ti voda na usta krene...
Da ti voda na usta krene...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Hvalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!marko d je napisao(la):ides na profil pa izmeni informacije profila na forumu (na dnu) i ides dostavicu svoju sliku i biraj....
Hvala na pitanju,dobro Zorice predstavi se,ukratko reci nešto o sebi u temi za nove članove da se predstave koja se nalazi u Caffe-u,dobro došla na forumzorica 62 je napisao(la):kako ste
Attila je napisao(la):do koje veličine može da se postavi slika
Attila je napisao(la):do koje veličine može da se postavi slika
Maestro je napisao(la):@ivex86
Nisi glup, već je malo komplikovano, ali m,ože da se sredi?!
Idi gore na padajućem meniju na Profil, pa kada se otvori nova strana sa tvojimprofilom, skroluj (idi na dole) do kraja i na polju "Izmeni profil", klikni na opciju "Informacije profila na forumu", dobićeš novu stranu, gde izabereš (čekiraš) "Dostaviću svoju sliku":, pa Browse i na tvom kompu nadješ fotku koju hoćeš da postaviš kao Avatar (nemoj da bude mnogo velika, mislim MB) napraviš link do te fotke, a odmah ispod toga, ako hoćeš ispiši "Lični tekst:" možeš da upišeš neku pametnu rečenicu, tvoju ili nekog pametnog ko je to pre mnogo godina rekao (ne može da bude mnogo dugačka). Na kraju dole imaš i "Potpis: " , to je ono što uvek izlazi ispod tvog post-a,t u isto napiši neku pametnu stvar.
Nadam se da su upustva OK, i da ćeš se snaći!
imam problem sa postavljnjem slika.ocu da postavim izpod mog imena.i kako god radim slika se ne pojavljujeMaestro je napisao(la):@ivex86
Nisi glup, već je malo komplikovano, ali m,ože da se sredi?!
Idi gore na padajućem meniju na Profil, pa kada se otvori nova strana sa tvojimprofilom, skroluj (idi na dole) do kraja i na polju "Izmeni profil", klikni na opciju "Informacije profila na forumu", dobićeš novu stranu, gde izabereš (čekiraš) "Dostaviću svoju sliku":, pa Browse i na tvom kompu nadješ fotku koju hoćeš da postaviš kao Avatar (nemoj da bude mnogo velika, mislim MB) napraviš link do te fotke, a odmah ispod toga, ako hoćeš ispiši "Lični tekst:" možeš da upišeš neku pametnu rečenicu, tvoju ili nekog pametnog ko je to pre mnogo godina rekao (ne može da bude mnogo dugačka). Na kraju dole imaš i "Potpis: " , to je ono što uvek izlazi ispod tvog post-a,t u isto napiši neku pametnu stvar.
Nadam se da su upustva OK, i da ćeš se snaći!
robert je napisao(la):Idi gore na padajućem meniju na Profil, pa kada se otvori nova strana sa tvojimprofilom, skroluj (idi na dole) do kraja i na polju "Izmeni profil", klikni na opciju "Informacije profila na forumu", dobićeš novu stranu, gde izabereš (čekiraš) "Dostaviću svoju sliku":, pa Browse i na tvom kompu nadješ fotku koju hoćeš da postaviš kao Avatar (nemoj da bude mnogo velika, mislim MB) napraviš link do te fotke, a odmah ispod toga, ako hoćeš ispiši "Lični tekst:" možeš da upišeš neku pametnu rečenicu, tvoju ili nekog pametnog ko je to pre mnogo godina rekao (ne može da bude mnogo dugačka). Na kraju dole imaš i "Potpis: ", to je ono što uvek izlazi ispod tvog post-a,t u isto napiši neku pametnu stvar.
imam problem sa postavljnjem slika.ocu da postavim izpod mog imena.i kako god radim slika se ne pojavljuje