markojx
Član
danas i ja dobio odvodnjavamje i celo moje selo da popizdim koje odvodnjavanje susa i ove godine
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Е хвала ти, баш ме насмеја јутрос! Па велики вођа је још пре 5 год. рекао да ће бити б о л н о и стално то понавља, ал' народ мазохистички.Pa zar nije receno da se nece placati odvodnjavanje zbog proslogodisnje suse ???

Takođe sam i ja dobio ali piše da treba da platim i za prošlu godinu a plaćeno je u dve rate. Još sam krajem 2016. Bio da vidim koliko duga imam i uplatio i posle za celu 2017. Moraću da ponesem priznanice o plaćanju i da se uputim kod njih da vidim u čemu je stvar.Na proslogodisnju i ovu susu uredno stizu resenja za odvodnjavanje, rok 15 dana
Kako to restiti i meni treba potvrda od poreske, planiram kredit dici, da li moram sve izmiriti, pitao sam knjigovodju mora da proveri nije sigurnaNajveca fora je da bi trazio povrat pdv ili konkurisao negde moras da izmiris dugovanje u poreskoj. A mene zaduzuju od 1.02 2025 a ja redovno placam 15og… znaci sad moram da isplatim i dug koji ustvari nije moj..
Sent from my iPhone using Tapatalk