Dragojlo
Član
Vatra, evo reselja!
kako se toga nisam setio
bitno je da smo nasli resenje

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.

MONTOYA je napisao(la):šta vredi prijaviti,kada ima dozvolu![]()

to će mu samo doneti dodatni profit jer sigurno je osigurano a pošto je za naučna istraživanja ko zna na koju cifrusavoris je napisao(la):MONTOYA je napisao(la):šta vredi prijaviti,kada ima dozvolu![]()
moze on svoju dozvolu okacit' macku o rep ako od usjeva ostane zgariste![]()

MONTOYA je napisao(la):šta vredi prijaviti,kada ima dozvolu![]()

pred camerama na demonstracijama popio taj glifosat i izazvao ove da popiju bilo koji od clasicnih preparata za spricanje corova u sojia a ima ih dosta, u jednoj godini naj manje 3 od kojih je naj opasniji dynam koji je mislim i zabranjen i da je navodno svaki ovaj visestruko kancerogeniji od glifosata.Oni sejo soju po soji bez ikakve predhodne obrade znaci red u red i kaze da su im doze roundapa smanjene na 1,5 na ha.a ti ,kaze on meni .udaras 5 do 10 litara kada ides po strnistu.E tu me malo uhvatio posto smo se bi vec zafuntali. onda sam ja prebacio loptu na posljedice koje mogu pretrpjeti organizmi koji ce koristiti tu soju i sto rece ovdje jedan dali ce nam se djeca radjati mozda sa repom . Onmi je kazao mozda je bolje i to nego sa rakom od dynama i ostalih i pitao me od koliko godina sam djeci kupio telefone i znam li sta izaziva jonsko zracenje.tada sam ja odustao posto sam vidijo da nemogu da se sam izborim ida je skolovan da to propagira i tamo u Canadi. Asto rece ovde neko da bi mozda opravdao proizvodnju GMOa.u com. svrhe kao ulje gorivo ja bih ga pitao dali je on zaboravio na srnu na zeca itd onda se opet svodi na isto . Znaci moze ili ne moze