Znači da je kombinacija Galamin+ belo ulje dobitna kombinacija što se tiče zimskog prskanja!draganapetrovic je napisao(la):kicca je napisao(la):Bojim se da je Dozne malo kasno posto su grane ojacale da su bile prosle godine bilo bi o.k.
@novi vocar obavezno pripremi se za zimsko prskanje cim spadne sneg i temperature svakodnevno krenu preko 5 °C Galmin +belo ulje nemoj da te ubedjuju da imaju crveno ulje koje sadrzi sve u jednom posebno je bitno ovo prskanje za tebe posto si pored sume i razne karakondzule ce pokusati da prezime u kori sljive
kicca ,objasni malo bolje to,nemoj da te ubedjuju da u crvenom ulju ima sve,,
Post je spojen: [time]1294692164[/time]
_________________________________________________novi voćar je napisao(la):eto uradiću kako kažete za tegove sam mislio postavita matice od šarafa M24 i možda još malo veće jer toga imam na pretek ,a limenke nemogu zbog toga što ne volim pivo pa ih nemam ,šala,za bosanca još ovo đesi zemo dobra ti je ta stvarno bi bile šljive dekorativne pozdrav svim forumašima
Post je spojen: [time]1294652152[/time]_________________________________________________
kicca znači ja bih mogo da ih savijem sada za nekih još 30 stepeni tak da bi bilo ukupno otprilike 60 do 65 stepeni
Da, dovoljno je. Pod teretom roda, grane će se još malo saviti, dovoljno da do kraja vegetacije ostanu kakve i treba da budu!