steva 1984
Član
Pre 3 nedelje mi je stigla na adresu neka saglasnost da se potpise zbog prolaska gasovoda juzni tok,nisam nikom nista potpisivao a i vecina ljudi nije potpisivala.Danas su poslali neko resenje da se zabranjuje koriscenje zemljista tj. nesme se graditi objekat,drvece i drugo rastinje gde koren doseze dublje od 1 metra a obrada zemljista nesme biti biti dublja od 0.5 metra.Zauzece mi 40 ari uz neku naknadu od 80 000 dinara sto je smesna suma novca na tom potesu zemlja vredi od 6000 do 8000 eura hektar ali realna cena a moze se i vise dobiti sve zavisi koliko je ko spreman da plati.A oni zele fakticki da postanu suvlasnici samnom uz malu nadoknadu.Sad se ja pitam koji "mozak" je tu trasu odredjivao umesto da se odradi da ide duz pruge ili pored naftovoda koji sece vise atara po pravoj linije ovi su ga tako iskrivudali da je to strasno znaci obilaze selo od oko jednog kilometra u krugu zatim ide do kanala pa prelazi kanal pa nesto iskosa ide pa opet kanal pa onda preseca do Titela i dalje se nastavlja prema reci Tisi.I sad ocekujem neku pismenu konacnu ponudu ovih "mozgova"
Inace vidjam stalno onu parcelu clana @Steco i vidim da su samo cevi sklonjenje a beton stoji sa kontejnerom za portire ti ce tu da se ulogore do daljneg ...
Inace vidjam stalno onu parcelu clana @Steco i vidim da su samo cevi sklonjenje a beton stoji sa kontejnerom za portire ti ce tu da se ulogore do daljneg ...