đađo74
Član
"Tuđa muka uvek manja, a tuđa sreća uvek veća".
-Ivo Andrić-
-Ivo Andrić-
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Treba otvoriti novu trme sa nazivom" prepucavanja". Ovde je tema cena i kad neko kao Milos postuje svi ignorisu. Ima li ljudi robe kod vas, kakav je kvalitet, ima li otkupa.Kod mene drugi rod u zamahu t,j,imao sam pad kolocine i do 60 posto sada krece na gore. Berem treci dan po 60 kg. Cena je 160 , hladnjaca Menex Pepeljevac.Juce sam nabrao Polke i Heritidza u zbiru 121,5 kg . Kod nas je 170 din+ 10 din za prevoz do hladnjace sto u zbiru je 180 din.
Berete li polku? Mi svaki 3. dan vajdica je![]()
Cena maline u Kraljevu i to polane, i polke 210 već dva meseca ne pada ispod toga!
Kako brate ti iz Vrbasa a govoris o ceni u Kraljevu. Ja sam zvao hladnjacu u Kraljevu koja se nalazi kod groblj i oni su mi rekli da ne primaju polku i polani. Neka zena je vlasnik.
E sad ako nije problem pusti mi na PP kontakt telefon.
Ja inace berem na drugi dan po 50 kila polane izuzetnog kvaliteta i cena je 160 sa PDV i dajem Menex- Pepeljevac.