Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Dodaj u smesu i belu ili crnu slačicu, jaru naravno. Probaj bar sa dva roka setve. U osnovi bi bilo da ne radiš nikakvu obradu i da usev ostane kao malč do setve kada u njega useješ planiran usev. Bitno je da usev ne nastavlja vegetaciju sa dolaskom proleća.Dali neko planira pokrovni usev da seje?
Ja planiram krajem avgusta izmrzavajucu smesu,baza mahunarke jos nabavljam seme
I ajd da vidim o čemu pričaš ,bolje da nisam gledao.Ja sam planirao ali sam odustao. Suvise su suve jeseni u poslednje vreme i jako je problematicno nicanje a seme gotovog mixa i nije tako jeftino. Izmrzavajuci mix mi se svidja a ono sa videa na prethodnoj strani nikako.
što? ja sam video kako izgleda ta soja u taj malc bez i grama herbicida,cisto ko soba....I ajd da vidim o čemu pričaš ,bolje da nisam gledao.
Nismo se razumeli prijatelju ,nema veze moj post sa temom,neke druge stvari mi smetaju a neke bi i pohvalio.što? ja sam video kako izgleda ta soja u taj malc bez i grama herbicida,cisto ko soba....
Da li je to gotova smesa ili si sam pravio?Kako je napravljena da bude ravnomerna mesavina?Jednu parcelu cu ciklonom razbaciti i preci setvospremacem a drugu cu posejati zitnom sejacicom
Smesa na 30 jutara ( 200 kg krmni bob;240 kg ovas;200 kg jari stocni grasak; 100 kg jara grahorica)
Ehhh ravnomerna smesa, jedan kabo jednog pa drugog pa tako redom izmesas koliko mozes i to su me savetovali da ne napunim ciklon da bolje po manje lakse je i izmesati u ciklonu a i verujem manja je mogucnost brze potrosnje pojedinih komponenti zbog razlicite specificne tezine.Da li je to gotova smesa ili si sam pravio?Kako je napravljena da bude ravnomerna mesavina?