Podsticaj poljoprivrede od pokrajine

Odg: Podsticaj poljaprivrede od pokrajine

jel neko zna da je ovo ponovo aktuelno i koja je internet adresa :sta:

Odg: Podsticaj poljaprivrede od pokrajine

aktuelno je danas sam gledao na vestima RTV1 , dele se sredstva!

Lord ogi hvala na pravoj informaciji a za konkurs ne znam jel se moz sad potpisat ugovor o zakupu moram raspitati

tomica je napisao(la):
Lord ogi hvala na pravoj informaciji a za konkurs ne znam jel se moz sad potpisat ugovor o zakupu moram raspitati

Ne moze sada jer ce gledati datum kada je potpisan i overen u sudu ugovor , a ti si te parcele vec trebao da imas uvedena u registar.

Ali proveri ti to

Jel neko predao za podsticaj, i kako sad sa ugovorima ja imam od predprosle god napravljen na 5 god da li sad treba to da ponistim i da uradim drugi na 5 god?

@Boki-Vl Aj molim te rastumaci mi par stvari koje ili ja nisam razumeo ili ovi ako su ti odobrili podsticaj ne znaju vise za sebe. Nemoj molim te pogresno da me shvatis ja sam za to da treba sve zivo koristiti od drzave jer oni nas deru na sve moguce nacine.
E ovako: Rekao si da deda je dao sinu zemlju u zakup. Da bi ostvario podsticaj dakle treba deda da bude korisnik poljopr. penzije i da ima registrovano gazdinstvo (rekao si da ima 15 ha). E sad, sin (tvoj otac) je registovan sa 15 ha zemlje u zakup od oca (deda) sa koje je vec dobio subvencije predpostavljam.
Pitanje: Kako je tvoj otac mogao da dobije subvencije sa tih 15 ha ako ti je deda registrovan sa tom zemljom? Odnosno ne znam kako je moglo da se ista zemlja pojavi u oba gazdinstva?
Logicno ako nema deda otvoreno gaz. i dao zemlju u zakup onda njegov sin moze da ostvari subvencije, a ako se traze od njih navedene podsticaje onda deda mora imati otvoreno gaz. stim da njegov sin ne moze registrovati istu zemlju a dedina primanja bila bi od 6000 din po ha. dakle bolje da je registrovan njegov sin jer ce dobiti 14000 din.
E j..ga sad sam zapetljao do ja.a al valjda ces moci da shvatis sta sam hteo!!?

Najzad legle pare za podsticaj za 2010 god :D jest da su odužili al bolje ikad nego nikad

Moji zakupodavci koji imaju pravo na podsticaj isto dobili.
Častili 15 crvenih :osmeh:
Zoki trebalo bi da bude,nema još ništa zvanično.

Kakav ugovor ste pravili sa zakupodavcima? Jel valja onaj bez naknade ili?
Hitno mi treba informacija jer ovih dana idem na overu.

Pa odes u sud i overis taj ugovor.Obrazac dobijas iz trezora i kad se overi u sudu ugovor i uz ugovor dostavis i izvod iz katastra od koga uzimas arendu i to je to
Post je spojen: [time]уторак, 01. март 2011. 14:32:23 CST[/time]
Sad sam skontao temu to se morao praviti ugovor jos jesenas ako mislite da se ostvari ta pomoc za ovu godinu za nekomercijalna gazdinstva koja su dala u zakup komercijalnim gazdinstvima prikupi se dokumentacija to sve u trezoru objasne pa se onda sve salje na neki konkurs

Konkursa još nema ali sada pravim ugovore pa nebih da nešto pogrešim.

Dali to znači da može i ugovor o zakupu bez naknade?
I gde se to sve posle predaje?

Ja sam to sa jednim matorim bracnim parom to zapoceo i kad sam trebao dokumentaciju da posaljem posvadjaju se i nadju drugog arendasa.Treba da se ugovori overe u sudu da se vadi potvrda iz pio fonda valjda za zakupca da placa penziono i potvrda za zakupodavca da je poljoprivredni penzioner mozda ima jos neka stavka nisam siguran vec sam zaboravio to znaju ovi u trezoru najbolje a te obrasce sam bacio gde pise sta sve treba prikupiti.Pa se postom salje u Novi Sad valjda u izvrsno vece koliko se secam kao na neki konkurs ma namerno zapetljano da sto vise ljudi odustane

Prosle godine su trazili samo onaj listic od poslednje penzije za zakupodavca,nikakve potvrde...

Nazad
Vrh