Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nemas potrebe nicim ici. Ako su nikli korovi, prskaj totalnom.
Ako bas zelis mozes i tanjiracom.
A u prolece spremac i sejalica.
Imam podriven 1,5ha na 50cm, interesuje me koja bi operacija mogla posle toga da bi se spremilo za prolece za kukuruz Gruber (koji nemam, mozda uspem da nadjem da pozajmim za probu) ili tanjiraca ?? I kada bi to bilo najbolje odraditi.
Posto znam iz ranije procitanog da plug ne ide posle podrivaca tj gubi se efekat.
Kako,pa neko to forsira?Ono sto meni nije jasno jeste ta pomama za podrivanjem.Svojevremeno uradim jednu moju parcelu , koja je bila teze propusna za vodu , podrivacem na 70 cm.Nakon zavrsenog podrivanja uradim i popreko na pravac obradjivanja njive.Nikakve bolje osobine nisam primetio, niti je vodopropusnija a niti bolje radja. Nakon toga , nikada vise nisam podrivao.
Ne mislim na ovu, nego na proslu kada je bilo kise.
Pitaj majstora,jel idu da rade i van Temerina?Ja sam podrivao pre neki dan za vocnjak.Dubina podrivanja 5o cm i to platio uz fiskalni racun(zbog subvencija) 7000 din k/j.Bez racuna cena za ovu dubinu podrivanja je bila 6000 k/j.Nadam se da ce imati efekta.Inace podrivano sa Johan Deere 8320.Pitam ga jel stuca traktor zbog zemlje koja je vise licila na beton, kaze da se bogami oseti i na toliko konja koja je susa i sabijenost zemlje.
Prosla godina je bila sa normalnim padavinama, racuna se kada ima previse padavina. Kod mene , gde obicno pliva sa malo jacim pljuskom, nije bilo nikakvih problema.