Srdjan Žorž
Član
Da li nije brat Zopran Ga sa podrivacem?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Naravno Baš smo te pominjali danas, to jest tvoju metodu za kopanje kanala.Da li nije brat Zopran Ga sa podrivacem?
Radiću sadnju u kanalima i đubriću samo kanale.А шта ћеш за ђубрење?
Planiram da zasadim viljamovku u spaliru 4. 5hektara..
Sa traktorom .. navigacija i odmah busis rupeSamo napred momci , svaka cast.
I kod mene zemlja pripremljena, ali me muci geometar, niko nece da radi ovaj deo Tomasevaca, zbog preciznosti podataka koje mogu da uzmu sa karata koje su misevi pojeli.. Sad me sve to koci.
Srdjane kako ste merili pravce redova ?
hteli smo da izravnamo sto bolje teren prvi put i sve smo isli setvospremacom pa rotofrezom ili roto drljacom kako ko zoveSvaka cast momci... Htedoh da vas pitam, zasto toliko usitnjavate zemlju pre sadnje? Zar nije bolje proci tanjiracom samo tamo gde idu redovi, a ostalo da ostanu brazede bolje je i zbog sakupljanja vlage preko zime i zbog prolecne obrade...
Brazde preko zime izmrznu u prolece milina za obradu...
Ako misliš na prvu sliku nije mraz, hteo sam da pokažem razliku između između podrivenog i zaoranog nakon podrivanja.Карлос, је ли оно мраз?
Svaka cast momci... Htedoh da vas pitam, zasto toliko usitnjavate zemlju pre sadnje? Zar nije bolje proci tanjiracom samo tamo gde idu redovi, a ostalo da ostanu brazede bolje je i zbog sakupljanja vlage preko zime i zbog prolecne obrade...
Brazde preko zime izmrznu u prolece milina za obradu...