laza
Član
Poslednja izmena od urednika:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koliko god ti je to gadno od balege nemas bolje i jeftinije a ako vec neces to da koristis bolje uzmi neko vodotopivo djubrivo sa viskokim procentnom fosfora i ubaci u tank koji je povezan sa burgijom. Za bolje ukorenjavanje takodje mozes dodavati zeolit.Za balegu znam, i moji su ranije tako sadili. Ali iskreno ne radi mi se to, jer sam kao dete ja bio zadužen za go.na, tj. taj deo sadnje...
Prehranu azotom folijarno primenjujem baš dugo.
Mislim da ne može da škodi svakako....
Има времена за вештак касније.Kolege trebao bih ovih dana da prosadjujem vinograde. Prosadjivaće se hidroburom.
Nešto mi pade na pamet da ubacim malo ureju u vodu?
Dobio bih ubacivanje azota direkt odmah u korenov sistem kalema, tj. okolne zemlje.
Posle bi naravno redovno djubrio urejom...
Toplo preporučujem hidrobur, mada je kod mene, na primer, zemlja valjano natopljena, možda i može na suvo...Има времена за вештак касније.
И сам овог пролећа садим још.
Пре тога треба да испарафинишем калем и истачкам.
Чека ме још који дан резидбе најпре.
Премишљамо се да ли ће садња бити сувом садиљком, хидробуром или добрим старим будаком.
Радили смо хидробуром.Toplo preporučujem hidrobur, mada je kod mene, na primer, zemlja valjano natopljena, možda i može na suvo...
Imaš sliku neku te sadiljke, koja hvata kalem? Nisam video takvu...Радили смо хидробуром.
Претходне године комшија од мене узео суву садиљку и било је одлично.
Садиљка је као она за хидробур само што на себи има још и мамузу.
Претходне године су по први пут овде садили са новом садиљком.
Она хвата са два пипка калем иза копите(жила) и угура калем у земљу.