Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Poceh da pisem kako cu postaviti stubove, ali da ne objasnjavam puno, izadjoh u dvoriste i slikah kako to izgleda:
ovo je stub sa tri pruta pocinkovane zice, za desetak cokota vinove loze kod mene u dvoristu
kosnik koji podupire stub
spaner(zatezac) kojim se zica zateze i kaci za stub
ovako to izgleda kada se postavlja ograda od pletene zice, u ovom slucaju samo do puta je isao temelj, okolo samo rupe za betoniranje stubova
Znam da je to neisplativo i skupo za malinjake, ali ja imam stubove ( cale doneo odavno gratis iz Ch) i imam samo cetiri reda ( 2 maline i 2 kupine)
Proximus dali si ti kod njih radeo analizu.
Поздрав свим малинарима, можете ли ми рећи која је по вашем мишљењу најукуснија сорта малине. Хтео сам да посади мало у башту за кућну употребу.
Поздрав свим малинарима, можете ли ми рећи која је по вашем мишљењу најукуснија сорта малине. Хтео сам да посади мало у башту за кућну употребу.
На којем размаку у реду се сади малина.. Ако можете одговорите да бих израчунао број садница.