Pneumatske sejalice za kukuruz

Probajte da promenite ugao i razmak nagaznih točkova... Najlakše je reći ne valja sejalica. Ceo svet prešao na diskosne a kod nas ne valjaju. Serviseri nisu obučeni, to je ceo štos...

Sent from my SM-A546E using Tapatalk

Hteo bih da proširim OLT 4 reda na 6. Hteo bih na mehaničko uvlačenje (za sada) jer fiksna greda bi bila jako široka za transport.
Prečešljao sam temu i video sam fotografije proširivanih. Ubacio bih u gredu 80x80 kutija profil, ali ne znam čime da pojačam taj profil da anuliram luft koji mi se čini da može da se pojavi. Vidim da su neki navarivali flah da spreče luft. Ukratko, zanimaju me nedostaci ovog sistema, koje su vlasnici primetili :) U smislu da li šetaju krajnje baterije, da li ima i koliko lufta i slično
Možda bih moga da izbušiš rupe na dugačkoj gredi pa da na navariš matice i preko toga sa šrafovima da stegneš kratku gredu. Kao što se stežu nosači motike na nekim špartačima.

Probajte da promenite ugao i razmak nagaznih točkova... Najlakše je reći ne valja sejalica. Ceo svet prešao na diskosne a kod nas ne valjaju. Serviseri nisu obučeni, to je ceo štos...

Sent from my SM-A546E using Tapatalk
Na mojoj CANSA ne može se stelovati ugao. Ove kasnije turske dolaze sa tom opcijom.

Nazad
Vrh