Rasa91
Član
Daj je za 1000, za neku godinu nece vredeti ni toliko.
Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока
Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Istrošio si se za doček studenata na gibanice i kolače kad su prolazili kroz ČortanovceМени је Бртка урадио сечку на кукурузном адаптеру без динара платио сам му после пар месеци,нисам имао пара а он ухватио времена и ето има још Људи хвала Богу.
Jel imas traktor za tu sejacicu?Da, Tempo jurišnu sejalicu.![]()
Odlicno,imas dva od tri preduslova!Imam traktor i dobru volju.![]()
Po meni te sejalice skupocene tipa vederstat ili Horsch dolazi u obzir jedino ako sejem svojih 500ha sto se tice soje,suncokreta ili kukuruza ovako sve ispod je bacanje para pogotovo ako gledamo u nazad 2godine kakve su godine bile sto se tice ratarstva.Ja ako ne uspem da napravim dogovor sa almexom za gaspardo chrono onda će biti vederstat tempo...
Sent from my SM-A546E using Tapatalk
Baš bi voleo da vidim rapored zrna u setvi pi pomenutim brzinama kod obe gore navdne sejalice.Po meni te sejalice skupocene tipa vederstat ili Horsch dolazi u obzir jedino ako sejem svojih 500ha sto se tice soje,suncokreta ili kukuruza ovako sve ispod je bacanje para pogotovo ako gledamo u nazad 2godine kakve su godine bile sto se tice ratarstva.
Prosle godine seje covek pored mene sa horschom 8r uzeo je novu pre 2godine a meni je posejao usluzno covek sa turskom sejalicom(kad ne stizem da posejem zovem coveka i on mi poseje ) i posle kada su nikli usevi tj suncokreti nikakve razlike nije bilo, jedina razlika u ucinku jer ovaj sa horshom isao 15-18km /h a ovaj sa turskom do 10 toliko. A ovog sa Horshom vadi to jer ima da seje svake godine od 800ha do 1000ha suncokreta.