Pneumatske sejalice za kukuruz

evo danas drugar dotero 7 redi majevicu 2009 gogiste u jako solidnom stanju nemogu reci daje top stanje al bez dinara ulaganja moze ici jos par sezona i platio je 1300eura,,,nema kontrolu setve al ima ploce za soju,suncokret i kukuruz tako da ima i jeftinije samo treba biti strpljiv i kad naleti odma delovati

Мени је Бртка урадио сечку на кукурузном адаптеру без динара платио сам му после пар месеци,нисам имао пара а он ухватио времена и ето има још Људи хвала Богу.
Istrošio si se za doček studenata na gibanice i kolače kad su prolazili kroz Čortanovce 🤣

Ja ako ne uspem da napravim dogovor sa almexom za gaspardo chrono onda će biti vederstat tempo...

Sent from my SM-A546E using Tapatalk

Ja ako ne uspem da napravim dogovor sa almexom za gaspardo chrono onda će biti vederstat tempo...

Po meni te sejalice skupocene tipa vederstat ili Horsch dolazi u obzir jedino ako sejem svojih 500ha sto se tice soje,suncokreta ili kukuruza ovako sve ispod je bacanje para pogotovo ako gledamo u nazad 2godine kakve su godine bile sto se tice ratarstva.

Prosle godine seje covek pored mene sa horschom 8r uzeo je novu pre 2godine a meni je posejao usluzno covek sa turskom sejalicom(kad ne stizem da posejem zovem coveka i on mi poseje ) i posle kada su nikli usevi tj suncokreti nikakve razlike nije bilo, jedina razlika u ucinku jer ovaj sa horshom isao 15-18km /h a ovaj sa turskom do 10 toliko. A ovog sa Horshom vadi to jer ima da seje svake godine od 800ha do 1000ha suncokreta.

Po meni te sejalice skupocene tipa vederstat ili Horsch dolazi u obzir jedino ako sejem svojih 500ha sto se tice soje,suncokreta ili kukuruza ovako sve ispod je bacanje para pogotovo ako gledamo u nazad 2godine kakve su godine bile sto se tice ratarstva.

Prosle godine seje covek pored mene sa horschom 8r uzeo je novu pre 2godine a meni je posejao usluzno covek sa turskom sejalicom(kad ne stizem da posejem zovem coveka i on mi poseje ) i posle kada su nikli usevi tj suncokreti nikakve razlike nije bilo, jedina razlika u ucinku jer ovaj sa horshom isao 15-18km /h a ovaj sa turskom do 10 toliko. A ovog sa Horshom vadi to jer ima da seje svake godine od 800ha do 1000ha suncokreta.
Baš bi voleo da vidim rapored zrna u setvi pi pomenutim brzinama kod obe gore navdne sejalice.

Pre će turska zajebati raspored na 10 km/h nego Tempo na 15-18 km/h. Gaspardo ide do 20 km/h bez problema...

Nazad
Vrh