Pneumatske sejalice za kukuruz

mi smo uzeli dve nove gaspardo 6redi 2018.bas i nismo zadovljni.ne opravdava cenu.mi smo primetli ako se u pripremu za setvu ide teskom drljacom ili germinatorom onda lepo sejedo 7 8km.na 9km vec imas dosta loseg rsaporeda semena.ako se ide sa spremacem onda dosta vbrljavi i na 6 7km ili ako druztelose izmrzne.ako prodamo te dve verovatno uzmamo vaderstad.priprema mora biti jakjo dobra za taj visoki setveni aparat i minmalno 2prohoda pre setve.da sad uzimam prebi uuzeo neku tursku kopiju mnego gaspardo

Ma to ti je švercer, donosi rasturene i ne komletene mašine, pa ili prodaje delove ili sklopi kako sklopi pa prodaje.... Ta sejalica se prodaje već par godina.... Samo malo je skine, malo stavi, da izgleda da je kao nov oglas.... Pristaće na zamenu, samo će ponuđena cena biti mizerna za olt sejalice.....
Vidim cime se bavi mozda u nedelju i svratim blizu je.Ne ocekujem realnu cenu ali nema onda ni zamene.Jedna je remontovana prosle godine a drugu ne koristim 5 godina zato bi uzeo nesto.

Verovatno ih neće računati puno, jer on to preko kupuje skoro na kile. Olta/Nodetki sada ima na svakom ćošku skoro jer ih svi izbacuju.... Drugar je 4reda sa kontrolom setve na zrno platio 800e proletos sa 5-6kompleta ploča. Posejala svojih 20kj i oko 80kj usluge. Kaže otplatila se za 3 dana.

Poslednja izmena:
Verovatno ih neće računati puno, jer on to preko kupuje skoro na kile. Olta/Nodetki sada ima na svakom ćošku skoro jer ih svi izbacuju.... Drugar je 4reda sa kontrolom setve na zrno platio 800e proletos sa 5-6kompleta ploča. Posejala svojih 20kj i oko 80kj usluge. Kaže otplatila se za 3 dana.
Ja nemogu ni slucajno da nadjem za te pare

Nazad
Vrh