paorpaor
Član
Ne fale djaci, al' seme je svakako u deficitu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Akob stavilo oklen si vidli bi zemlu kakova je tuna gde si!Za lalu gle mi ovam semo na 30 cm zbog zemlje a kolko mi manjka sta mislis??
Proizvodile su se sigurno pre 27godina(prva je proizvedena 1980godine), imamo mi jednu iz 84, ali stoji na drugoj kuci, kada budem isao slikacu pa postaviti da se vidiJesili siguran da su pre 27 godina proizvodili pneumatske sejalice u oltu
oko 4000 eura. ne ide elektronska kontrola.Imam jedno Pitanje?(Mozda je malo nevezano sa temom!),Koliko kosta Nova agrijina cetvororedna sejalica?Dali uz nju ide i elektronska kontorola setve?Ako niste sigurni za Cenu napisite barem okvirno!
Zamolio bih one koji imaju telefon od majstora koji nešto nadograđuje na mehaničkim OLT sejalicama-Topalović je mislim imao broj ali ne umem da pošaljem pp-ako bi bila još koja slika ako je neko odradio svoju sejalicu bilo bi super
Naravno da ima, ja sam uzeo zitnu 3m, i platio 445000 din sa popustom, bez popusta je 560000 sa svom opremom.Moj komsija je pre mesec dana kupio cetvorednu sejacicu Agria 3500 evra, a 20% popusta kod njih nema to imas samo ako kupujes Majevicu ili Imt...