Pneumatske sejalice za kukuruz

Ja sam uzimao nove, tu kod nas je komad 630 din. i nije vredno te zezancije sa starim. A raonici su od sivog liva i to se ne kuje nego moze samo da se navari neki komad ali se mora zavariti najbolje sa inox elektrodama i li nekom drugim posto spajas dva razlicita materijala. Uzmes nove i probusis rupe i zanitujes i miran si najmanje 1000 jutara sigurno

Ja sam komsiji kupovao, oko 20e 4 kom, dzab dzabe.
Svake sezone da se menja pa nije skupo

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Kovač mi traži 1000din po komadu da navari pokovanu feder platnu od 3 cm i debljine 6mm...

Koje ste uzimali i gde raonike ulagača....kod Huđika vidim 1000 din.komad plus poštarina.

Kad ostavljate sijacicu diskosnu za sledecu sezonu jer dizete baterije u transportni zakljucani ili je svejedno ? Jel stavljate nesto ispod diskova ili nije bitno ?

Gledam da je ostavim tako da su sve opruge rasterecene, kod mene je uvek otkljucana baterija.. Ispod diskova je uvek daska gledam da diskove ne pustam na beton.. Izduvam i ocistim baterije, operem i podmazem..

E ,i kod mene je pod krovom a sljunak dole . Stavio sam jelove daske pod diskove ulagace , a pod diskove za djubrivo nista , i na stopama onim njenim i to je to

Poslednja izmena:
Nama kad su bili da puste sejalicu u rad tako su rekli da treba da ide dublje.
Mozda gresim ali mislim da je to greska, ispred kopa i vadi vlagu, kada imas dovoljno vlage kao ove godine nema problema, ali bude i zeznutih godina, iza takve sejalice ne sme da se crni zemlja.. Moj je 2 3 cm iznad povrsena i razmakne čapur, kamen i uklone neku prepreku.. Probaj pa ce ti se samo kazati.. 🙂

Nazad
Vrh