nikola indjija
Član
Odg: Sejalica za kukuruz
Danijela@ od cega je taj dvosmerni klip
Danijela@ od cega je taj dvosmerni klip
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jesi ti siguran u ovo sto kazes.....?zorancile je napisao(la):Moj rodjak je napravio sistem sa dva lanca koji se zakače na donju vuču od traktora, pa kad spusti sejalicu spuste mu se oba markera, a kad digne lanac se zategne i podigne ih.
To planiram i ja da pretresem celu masinu, cale je kupio 1988 god do sad nista nije menjato na njoj vreme joj je za mali remont... Planiram delove kupujem iz Zrenjanina Plamen...ban.novo selo je napisao(la):Hteo bi da pretresem sejacicu u pitanju je nodet 4 reda pa me zanima sto se tice biksni dali se kupuju na komad ili mozda ima da se kupi komplet garnitura biksni i dali neko moze da mi kaze gde mogu da se kupe kvalitetne i koliko bi kostale
SaleCar je napisao(la):Jesi ti siguran u ovo sto kazes.....?zorancile je napisao(la):Moj rodjak je napravio sistem sa dva lanca koji se zakače na donju vuču od traktora, pa kad spusti sejalicu spuste mu se oba markera, a kad digne lanac se zategne i podigne ih.
Sa kojim traktorom seje...?
sada je cena 14500+pdvMaxa je napisao(la):15.500 e + pdv
zorancile je napisao(la):SaleCar je napisao(la):Jesi ti siguran u ovo sto kazes.....?zorancile je napisao(la):Moj rodjak je napravio sistem sa dva lanca koji se zakače na donju vuču od traktora, pa kad spusti sejalicu spuste mu se oba markera, a kad digne lanac se zategne i podigne ih.
Sa kojim traktorom seje...?
Jesam. Ima Imt 542.
Hajde slikaj ako ti nije problem, jer bih i ja onda tako namestio da ne moram da pazim na markire pri okrecanjuzorancile je napisao(la):SaleCar, proveriću i slikaću kad budem išao kod njega.