Pneumatske sejalice za kukuruz

Misliš dok je bio u Agrouniji?Nama je rečeno da je veći deo svog radnog veka samo kosio rotacionom kosačicom.U kaseti je bilo more noževa za kosačicu a ubačen mu je i brzi kardan.Malo je radio na kardanu čim su se nutovi zajeli a kod nas se faktički odmara. 😁

Izvini, smetnuo sam sa uma da ponovo podignem na net te pdf-ove. Pala nam je dobra kiša pa sam bio zaokupljen praćenjem situacije, išao posle da vidim da li je padala i tamo gde su mi njive (jeste ali znatno manje nego u selu), i do kraja zaboravio na upload. Ako hoćeš pošalji mi mail pa ću ti odmah poslati.

Sta je bolje uzeti od pneumaskih sejalica Laru ili agria...imam mogucnos da uzmem preko subvencija grada Beograda...cena je ista razlika je u 500 dinara u korist Lare...

Послато са POCOPHONE F1 помоћу Тапатока

Sta je bolje uzeti od pneumaskih sejalica Laru ili agria...imam mogucnos da uzmem preko subvencija grada Beograda...cena je ista razlika je u 500 dinara u korist Lare...

Je nebi uzeo ni jednu zato sto su s.... obe.
Maju uredu a laru sva plasticna glupav menjac

Je nebi uzeo ni jednu zato sto su s.... obe.
Maju uredu a laru sva plasticna glupav menjac
Povraćaj u vrednosti od 80% a novo je novo...e sad...nama ostaje samo pdv...ali ogranicena srestva su do 500 000 hiljada...i javni poziv traje do 30...tako i da nema vremena....

80% ? ovde opstina daje 30,40 ili 50% Nisam siguran za ovu godinu nisam bio do opstine udarlia korona.Ko zna da li ce biti nekih sredstva i konkursa.

Nosio sam skoro neki papir kao prijavili smo stetu od grada pa ce kao da daju neke pare.Cujem mozda otpisu porez za jednu godinu.Bas su se pretrgli.

Grad Beograd daje najbolje uslove...1000000 dinara za kupovinu traktora do 65kw...i 500 000 dinara za mehanizaciju...sa ukljucenim pdv...

Nazad
Vrh