Pneumatske sejalice za kukuruz

Ima neko sliku te vuce za sejalicu?

Ne svidja mi se kod tih vucnih sto komsije stradaju! Kod nas lik sa Horsovom seje i parcele od pola jutra, sa njom jos ima tank za djubrivo 3000l pa to je poprilicna kompozicija.

Kolega nešto mi mala potrošnja po jutru a spremačom. Što se tiče sejalica na našoj zemlji raona je neprikosnovena u setvi svih ratarskih kultura.

Imam sejalicu sa diskovima od 2004.
Kad kupis onda ces videti.Niti ih falim a i nekudim ih
Moje prošlogodišnje iskustvo, čovek pretanjirao repicu jer je bila retka i to sa nekom malom tanjiračom valjda 24 diska olt ili tako nešto. 4-5 puta je prelazio tanjiračom i reši da tu poseje kukuruz. I pored toga što je repica bila retka opet je bilo dosta mase na površini. Par sejalica raonih iz sela su probali da poseju u to i odustali su je raonik gura masu ispred sebe. Na kraju je zvao mene, ja samo podigao one noževe što idu ispred baterije i samo gas, nisam jednom stao. Ceo svet prelazi na diskosne sejalice samo mi tražimo izgovor zašto su dobre klasične...

Послато са SM-J530F помоћу Тапатока

Pricao sam sa jednim domacinom, radi dosta zemlje, ulaze dosta u poljoprivredu itd.
Pricao kako je imao odlicnu nodetku i prodao pa kupio diskosnu, pitam ga zasto kad je dobra
Kaze zato sto radi dosta i pocne da sprema rano i nece da razmislja kada ode da seje kako ce ici, ova ide isigurno...

Montoya, to je i moje razmišljanje. Kod mene je većina zemlje takva da ako ranije spremiš i padne kiša, sa nodetkom setve nema. Znači danas se radi drugi prohod, sutradan setva.
Imam u planu diskosnu, i kad je kupim mislim da nodetku neću prodavati. A ionako su im pale cene, tako da neka je.

To bas i nije izgovor da radi dosta zemlje pa mu kao treba fensi.
Za sada ostajem pri Nodet,a ako budem menjao samo majevicu sa s'diskovi.

Mani me Turaka,kad su oni nesto napravili da valja,kopirali masinu,spustili cenu i udri,zavrsna obrada katastrofa,farba,kvalitet.isto je to gvozde velicine kao na originalu ali da li je taj kvalitet,jeste k...c,ne bi bila jeftina.I setveni aparat taj visoki mi nesto sara,pogotovo taj plagijat.
Maja,nije i ona nesto preterano kvalitetna,ali za Turcina je pet u celo.I kopirali su pravi setveni aparat od firme koja je inzinjerija za setvu.
Sve sam video uzivo tako da znam,u principu cena sve kaze.

Montoya, to je i moje razmišljanje. Kod mene je većina zemlje takva da ako ranije spremiš i padne kiša, sa nodetkom setve nema. Znači danas se radi drugi prohod, sutradan setva.
Imam u planu diskosnu, i kad je kupim mislim da nodetku neću prodavati. A ionako su im pale cene, tako da neka je.
Kupis sejalicu sa tezim baterijama i opet netrebaju diskovi

Moje prošlogodišnje iskustvo, čovek pretanjirao repicu jer je bila retka i to sa nekom malom tanjiračom valjda 24 diska olt ili tako nešto. 4-5 puta je prelazio tanjiračom i reši da tu poseje kukuruz. I pored toga što je repica bila retka opet je bilo dosta mase na površini. Par sejalica raonih iz sela su probali da poseju u to i odustali su je raonik gura masu ispred sebe. Na kraju je zvao mene, ja samo podigao one noževe što idu ispred baterije i samo gas, nisam jednom stao. Ceo svet prelazi na diskosne sejalice samo mi tražimo izgovor zašto su dobre klasične...

Jel tvoja gaspardo ima diskove?

E bas zbog toga i ja hocu da kupim diskosnu sejalicu novu,imam nodet dobra je zavrsava posao kupljena je 2002 godine..sve to stoji ali opet vec je stara i vreme je da se kupi nesto savremenije

Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока

Gaspardo diskosna 6 redi visoki setveni aparat kruta greda tezi 1030 kg prazna ,pise na plocici,
Sto se tice preciznosti setve sa visokim setvenim aparatom,nema problema ako se tera oko 7 km.

Jel tvoja gaspardo ima diskove?
Naravno.

69e9c9ce41b823f76172a0127646cc8b.jpg

Nazad
Vrh