Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
To je previseLi Can je napisao(la):Maja sa dva reda rupa seje soju bez problema, kad sam je pojacao do kraja na 8 redova od 400m bacila je oko 40 kg soje.
verovatno misli na pogon setvenih ploca...nikola indjija je napisao(la):bane 123@
Šta ti to znaci? "msm preko kardana ide"
moze i repu i soju samo se raonici zamene i naravno ploce,stiv je napisao(la):Da li je to za repu, i koliko para si je platio
Imas povracaj od 30% pogledaj u temu subvencije u poljoprivredi.andric1609 je napisao(la):moze i repu i soju samo se raonici zamene i naravno ploce,stiv je napisao(la):Da li je to za repu, i koliko para si je platio
izasla me je 390000din, jos ako dobijem i povracaj bice extra.....
razlika je u setvenom aparatu koji je plasticni kod lare a metalni kod maje mada moze da se stavi metalni i na Laru.Druga razlika je u kutijama koje su kod Lare vece i stane 12 kg vise semena, treca razlika je sto nema one cevi za vazduh gore kao kod maje nego creva idu direktno u setveni aparat, lara je laksa oko 50 kg ali to se nadoknadjuje vecom kolicinom semena zbog vecih kutija i razlika je sto su pogonski tockovi kod Lare napred a ne nazad kao kod maje.. ali duplo je jeftinija...nikola indjija je napisao(la):U cemu je razlika izmedju MAJE i LARE?
srdjuanzorz je napisao(la):Imas povracaj od 30% pogledaj u temu subvencije u poljoprivredi.andric1609 je napisao(la):moze i repu i soju samo se raonici zamene i naravno ploce,stiv je napisao(la):Da li je to za repu, i koliko para si je platio
izasla me je 390000din, jos ako dobijem i povracaj bice extra.....
Ako se bude davalo povracaj dobices sigurno...andric1609 je napisao(la):Po subvencionisanoj , zato je 392000 tacno izasla, ali tih 20% drzava daje fabrici, nisam siguran da jos na nju ja mogu dobiti 30% kao reg.poljoprivrednik, pokusacu nadam se da ce moci...