Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja sam imao beker nemacku sa takvim tockovima pa sam pravio skidace, jar kad mora da se udje, kao sto je bilo ove proleci, malo po vlaznijem nema sanse bez skidaca. Pricamo za smonicu ne za peskusu.nikola indjija je napisao(la):Netrebaju nehvata se zemlja na njihsrdjuanzorz je napisao(la):Ja tu ne vidim skidace zemlje sa tih guma, ili se to psebno kupuje.
Post je spojen: [time]1296800769[/time]_________________________________________________
Danger jer taj mali tockic ispod nabijac semena,od koga si kupio ,mene zanima samo taj mali tockic jer imam te velike gumene na sejalici
Ima samo ako nisi zaoravao mesavinu.Inace to je kao kad tebi neko servira hranu za celu nedelju pred nos. Normalno da nemozes sve da pojedes odmah a i zile nece u dubinu zbig plitke hrane pa kad nastupi susa eto ti muke.zmaj je napisao(la):da li neko baca djubrivo sa sejalicom?ima li tu efekta ili je bolje baciti pod tanjuracu?
zmaj je napisao(la):da li neko baca djubrivo sa sejalicom?ima li tu efekta ili je bolje baciti pod tanjuracu?
[/quote
Ja imam beker i svake godine sa njom vrsim i djubrenje-po meni je to bolja racunica,nego pod setvospremac ...mozda nema neke velike razlike-samo je bitno fosfor i kalijum inkorporirati sto dublje u tlo!
Ja sam napravio od cetiri tocka odnosno gume od auta dimenzije 205 55 r16 nalio ih betonom i napravio ram i svaki tocak nezavisan to jest slobodan da kopira teren i zakacim za sejalicu i vucem prosle godine je bilo extra.Slikacu sutra i postavicu slikedanger je napisao(la):evo novitet sa jucerasnjeg rumskog vasara
Pasuju ploce od nodetkeĐANI je napisao(la):Pozdrav ,imam maju cetvororedna , da li pasuju ploce od nodet ili druge .Za soju i kukuruz.Koliko se krece bateria za maju ,polovna ili nova
Polovnih skoro i da nema a nova bila 1000€(sa diskovima)ĐANI je napisao(la):Pozdrav ,imam maju cetvororedna , da li pasuju ploce od nodet ili druge .Za soju i kukuruz.Koliko se krece bateria za maju ,polovna ili nova
ne pasuju sve,a i ne mogu dva reda rupa zbog uzeg kanala u setvenoj jedinici.dulegagic je napisao(la):Pasuju ploce od nodetkeĐANI je napisao(la):Pozdrav ,imam maju cetvororedna , da li pasuju ploce od nodet ili druge .Za soju i kukuruz.Koliko se krece bateria za maju ,polovna ili nova
slazem se...114 000 RSD baterija jedna?pa jel je prave od belog zlata?nikola indjija je napisao(la):Za soju su drugacije imaju 70 rupa,a za nodetku 120
Post je spojen: [time]1297304200[/time]_________________________________________________
Vise se isplati kupiti sestoredu nodetku nego dve baterije za maju
za soju ako sejes na 70 kao mi nije dovoljno,jer seje od 3 cm na dalje.narucen iz majevice poseban manji zupcanik koji dozvoljava setvu od 1.9 do 3cm.ali oko 2.5 cm je najbolje.ĐANI je napisao(la):Hvala na odgvoru. Sa 70 rupa koliko najmanje kg po lancu i naj vise seje soju.
Post je spojen: [time]1297339446[/time]_________________________________________________
Bas su jako skupe