talianu
Član
i ove su nove,korišćene jedan put .Tražili mi u plametu u ZR 30 eura po komadu (5 mi treba) i 10 tak dana rok isporuke. Trebaju mi za repicu pa baš ne bih bacao novce ako ne moram.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
560 obicno ima 720 okretaja/minDa li je istina da imt560 ima spor kardan i da ima problema sa pneumatskim sejalicama, konkretno majevicom, ali kontam da sve rade po istom principu...tipa da bi morao da se drzi non stop pun gas, pa bi bio problem oko okretanja i menjanja brzina....
Za nove ploče 30e? Što ne pitaš u Agriji pošto su? Ili sam probušiš... Nije to nikakva mudrolija.Tražili mi u plametu u ZR 30 eura po komadu (5 mi treba) .
Ja godinama sejem sa 560 stari tip, a on ima spori kardan i nemam nikakvih problema. Vozim na nekih 1600 o/min. a kad okrećem smanjim na 1200 a neki put i na 1000o/min. Seme stoji zalepljeno i ne ispada sem ako su orane uzglavnice a nije lepo izravnjano prilikom setvospremiranja. Tako da samo opušteno, dok ti je kardan uključen i seme stoji na ploči polako smanjuješ gas malo po malo i vidiš kad počinje da pada i tako znaš da obrtaji motora ne smeju da padnu toliko. Uvek držiš gas malo iznad toga.
Razbušio ih.Za nove ploče 30e? Što ne pitaš u Agriji pošto su? Ili sam probušiš... Nije to nikakva mudrolija.
POLI PLAST ZRENJANIN LJUbice Odadzic17 023536250^
Gde su najpovoljniji delovi za remont nodet sejalice? Trebale bi mi čaure. I da li su boje plastične, ili te metalne/gusane? Posto sam kupio u Rumi na vašaru par komada plastičnih, i kao da imaju veću toleranciju nego metalne.