Zoran Kostović
Član
Odg: Sejalica za kukuruz
@panonstib
Bez nerviranja, molim! Nije dobro po zdravlje.
@panonstib
Bez nerviranja, molim! Nije dobro po zdravlje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A sto? Ja sam i proletos u setvi masinom bacao 110kg uree...Zoran Kostović je napisao(la):Zato što je unošenje mineralnog djubriva prilikom setve prevazidjena agrotehnička mera.
zato sto mesano traba zaoravati tacno deluje kad treba urea kiseli zemlju a kan i an izgube dejstvo do momenta kad su najpotrebnijiZoran Kostović je napisao(la):Zato što je unošenje mineralnog djubriva prilikom setve prevazidjena agrotehnička mera.
Jel ovo provereno da pašu delovi sa nodetke na maju i kontra? Ako jeste, onda je kupovina maje best buynikola indjija je napisao(la):majevica "maja"je kopija kuhn(nodet) sejalice potpuno su iste, delovi svi pasu i za jednu i za drugupanonstib je napisao(la):Voleo bih da mi objasnite odakle Vam ova kombinacija?dejan 77 je napisao(la):majevica ti je kombinacija nodet monosem
Pasu sa maje na kuhn i obrnuto(kuhn je kupio nodet)Farmer II je napisao(la):Jel ovo provereno da pašu delovi sa nodetke na maju i kontra? Ako jeste, onda je kupovina maje best buynikola indjija je napisao(la):majevica "maja"je kopija kuhn(nodet) sejalice potpuno su iste, delovi svi pasu i za jednu i za drugupanonstib je napisao(la):Voleo bih da mi objasnite odakle Vam ova kombinacija?dejan 77 je napisao(la):majevica ti je kombinacija nodet monosem
Moram da demantujem gore citiranog , seje i suncokret donekle dobro ako imas ploce ( 100e komad ) i ako su ploce montirane na sejalicu (2 dana posla , i jos 2 dana da se vrate kukuruzne )KishRobert je napisao(la):idi dalje od toga...kukuruz seje,onako,suncokret nikako...