Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Lala iz Banata je napisao(la):Nova je oko 5000 eura, pa proceni sam.
North ARMY je napisao(la):Ljudi koliko para dodje sejacica mislim da je OLT pneumatska,srednje stanje,mislim radila ali je komsija malo aljkav,bilo mu hitno i prodao za 1000e,caletu sad krivo sto nije cuo da prodaje jer mu se cini da je dosta jeftino,ja mislim da i nije.
Opet ponavljam nije bila cakmu-pakum ali je radila solidno.
North ARMY je napisao(la):Ljudi koliko para dodje sejacica mislim da je OLT pneumatska,srednje stanje,mislim radila ali je komsija malo aljkav,bilo mu hitno i prodao za 1000e,caletu sad krivo sto nije cuo da prodaje jer mu se cini da je dosta jeftino,ja mislim da i nije.
Opet ponavljam nije bila cakmu-pakum ali je radila solidno.
sto mislis ni normalne setve? sav kukuruz sam posejao ove godine do 10 aprila i sav je nikao na razmaku kakvom sam i namestio.diklofen je napisao(la):Pa možda nije bilo kvarova ali ni normalne setve.
Slozio bih se sa ovom izjavom.........diklofen je napisao(la):Pa možda nije bilo kvarova ali ni normalne setve.