Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
imam i ja, kupljena 2005, i te godine je sejala soju...mica967 je napisao(la):Dali neko ima sejalicu pneumatsku Agria Subotica i kako se pokazala u radu dali ima nekih nedostataka.
Slike ću postaviti kad ih napravim, pošto nisam ja terao sejalicu pa nisam imao prilike da slikam, a markiri su tako podešeni da mogu da sejem pored.....rile je napisao(la):@Mityoo
Ajde postavi slike u radu sa sejalicom. Da li sejes u krug ili si podesio markire da mozes sejati jedno pored drugog?
Ja mislim da ti je sejalica podesena za sejanje secerne repe na ovoj tvojoj su plici ulagaci a tockovi ispred bi trebalo samo da ravnaju zemlju da seme ne bi otislo suvise duboko.spasoje je napisao(la):Pre mesec dana sam kupio CARRARRO sejalicu 4 reda.Procitao sa 35 stranica foruma i ni slova o ovoj sejalici.Ako je neko ima ili je nesto cuo neka mi kaze sta zna o njoj.Sta rade ovi tockovi napred i dali je ovo noz za kukuruz. Ploce su 26 rupa 5,5mm i seju 12 do 24 cm.Postojeli ploce sa manje rupa?Menjac ima 6 brzina tako da seje max 24 cm sto mozda nije dovoljno.Izgleda da cu morati sejati sa ZETOR 6045 posto se STORE 402 propinje.Navodno se ovaj Carrarro ujedinijo sa Mashiom pa se sada zovu MASKAR.