MONTOYA
Član
Minđušar,tebi u spremanju i sejanju traktor slično troši
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne znam da li je neko primetio ali kod gospodina NA se sve vrti oko pušnice.
Izgleda da troši na sat, ipak setva ide sporije od spremanjaMinđušar,tebi u spremanju i sejanju traktor slično troši
Ma hajde,lepo smo trgovali......znas da dobra krava iz sela neide....tako i ova masina.Greota da ode iz sokaka...Pa nije valjda da si Nikicu udavio?
ali je i teret manjiIzgleda da troši na sat, ipak setva ide sporije od spremanja
jbs kravu koja ima 30 godinaMa hajde,lepo smo trgovali......znas da dobra krava iz sela neide....tako i ova masina.Greota da ode iz sokaka...![]()
Smanji malo.....nego sta se ta tvoja nova nesto fura....mlada je,nezna da se muze??jbs kravu koja ima 30 godina![]()
Samo polako.Kaze mi Djoka veceras,nece da te pozuruje,dok se ne uhodas malo....nezuri mu se.....breca se pomalo,kaze da joj smanjim malo hektare,ukroticu je,stego sam joj ular,nedam joj da dise![]()
Ko ceka,taj i docekaSamo polako.Kaze mi Djoka veceras,nece da te pozuruje,dok se ne uhodas malo....nezuri mu se.....![]()
to se kod nas koristilo 90-tih,i ima tih bureta dosta na prodaju,a pumpa moze da se montira pozadi na plocu a moze da radi na pritisak ako je bure metalno.Taj sistem prskana sam vec negde video, bio je metalni rezervar pod pritiskom od traktorskog kompresora i na taj sistem je radio,