MONTOYA
Član
Minđušar,tebi u spremanju i sejanju traktor slično troši
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne znam da li je neko primetio ali kod gospodina NA se sve vrti oko pušnice.
Izgleda da troši na sat, ipak setva ide sporije od spremanjaMinđušar,tebi u spremanju i sejanju traktor slično troši
Ma hajde,lepo smo trgovali......znas da dobra krava iz sela neide....tako i ova masina.Greota da ode iz sokaka...Pa nije valjda da si Nikicu udavio?
ali je i teret manjiIzgleda da troši na sat, ipak setva ide sporije od spremanja
jbs kravu koja ima 30 godinaMa hajde,lepo smo trgovali......znas da dobra krava iz sela neide....tako i ova masina.Greota da ode iz sokaka...
Smanji malo.....nego sta se ta tvoja nova nesto fura....mlada je,nezna da se muze??jbs kravu koja ima 30 godina
Samo polako.Kaze mi Djoka veceras,nece da te pozuruje,dok se ne uhodas malo....nezuri mu se.....breca se pomalo,kaze da joj smanjim malo hektare,ukroticu je,stego sam joj ular,nedam joj da dise
Ko ceka,taj i docekaSamo polako.Kaze mi Djoka veceras,nece da te pozuruje,dok se ne uhodas malo....nezuri mu se.....
to se kod nas koristilo 90-tih,i ima tih bureta dosta na prodaju,a pumpa moze da se montira pozadi na plocu a moze da radi na pritisak ako je bure metalno.Taj sistem prskana sam vec negde video, bio je metalni rezervar pod pritiskom od traktorskog kompresora i na taj sistem je radio,