Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
stiv je napisao(la):Kupio bih novu sejalicu šestorednu malo kvalitetniju,pa mi trebaju preporuke i eventualno neke slike
farmil je napisao(la):kupi nodet ili monosem i nemaj brige proverene su i rade odlicno
stiv je napisao(la):Cici pošto je bila sejalica
i ja sam video u polj. da je bila 12000 eura,jer ista kao tvoja i jel samo ALMEX prodaje GESPARDOcicimoric je napisao(la):stiv je napisao(la):Cici pošto je bila sejalica
tada je bila 14.900 +pdv ( ako imas dosta da sejes vredi svaku paru ) ali sam kasnije video u poljoprivredniku da nude tu sejalicu sa hidraulicnim skupljanjem redova za manje novca. Mislim da je bila nekih 12.000 - 13.000 eura
Sadasnje cene neznam. Najbolje bi bilo da nazoves almex i pitas
dukej je napisao(la):Kako te moderne skupe sejalice postižu preciznost setve s' obzirom sa koje visine padaju semenke? Da li možda ima vazdušna struja koja ih upucava u zemlju ili gravitacija odrađuje svoje? Kako se ponaša sa semenom domaćih dorađivača gde ladno mogu da se nađu semenke koje se razlikuju i do 100% u veličini?