velja imt 540
Član
Odg: Plugovi-dodatci
e to i mene interesuje ali bi bilo dobro postaviti pitanje i u temi plug opsta tema
e to i mene interesuje ali bi bilo dobro postaviti pitanje i u temi plug opsta tema
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
To ti je Bobe nož brazde.Dobra stvar koja čuva dasku,ja sam to viđao na Overum plugovima i sada na ovome što je Rale slikaoFarmer Bob je napisao(la):za @ Rale 83 - sad sam video slike onog tvog pluga,crvenog.Kako i od cega se prave ti nozevi na daskama umesto crtala?Samo se navari ili......
756 zaorava kukuruziste pez problema , ja na 756 nemam pretpluznjake da bi komentarisao .b_a_t_a je napisao(la):@bob82 prodacu ti ja moj IMT 756 VK.
Uopste mi nije jasno kako vam gusi plug sa predpluznjacima?Ja nemam tih problema.Nepaljeno tulaiste zaorava samo zvoni.
Dobro,ali opet niko ne govori kako to da ja namestim na IMT plug.Matić je napisao(la):To ti je Bobe nož brazde.Dobra stvar koja čuva dasku,ja sam to viđao na Overum plugovima i sada na ovome što je Rale slikaoFarmer Bob je napisao(la):za @ Rale 83 - sad sam video slike onog tvog pluga,crvenog.Kako i od cega se prave ti nozevi na daskama umesto crtala?Samo se navari ili......
Rale 83 je napisao(la):756 zaorava kukuruziste pez problema , ja na 756 nemam pretpluznjake da bi komentarisao .
Jeili zaoravao nevrsenu uljanu repicu ili ne taripiranu slamu sa predpluznjacima
Farmer Bob je napisao(la):Dobro,ali opet niko ne govori kako to da ja namestim na IMT plug.Matić je napisao(la):To ti je Bobe nož brazde.Dobra stvar koja čuva dasku,ja sam to viđao na Overum plugovima i sada na ovome što je Rale slikaoFarmer Bob je napisao(la):za @ Rale 83 - sad sam video slike onog tvog pluga,crvenog.Kako i od cega se prave ti nozevi na daskama umesto crtala?Samo se navari ili......
Uljanu repicu nesejem,a za slamu prvo secka odradi posao pa tek onda plug.Rale 83 je napisao(la):756 zaorava kukuruziste pez problema , ja na 756 nemam pretpluznjake da bi komentarisao .b_a_t_a je napisao(la):@bob82 prodacu ti ja moj IMT 756 VK.
Uopste mi nije jasno kako vam gusi plug sa predpluznjacima?Ja nemam tih problema.Nepaljeno tulaiste zaorava samo zvoni.
Jeili zaoravao nevrsenu uljanu repicu ili ne taripiranu slamu sa predpluznjacima
na ovo pitanje sam odgovorio , mislim da na tako kratak plug i uzak 30cm (mislim da je to 12 coli)ivan610988 je napisao(la):I ja imam 756VK. I mene interesuje sta je bolje, i po mogucstvu jeftinije.
North ARMY je napisao(la):Dimitrij pise IMT FOP 610-1"6" mislim da je zadnja sestica,jer 5-ica ne postoji koliko znam.