Jel tebi on dobro ore i radi? Ako je dobro,nemoj nista dirati.Da imam mogu da radim sa njima šta hoću...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jel tebi on dobro ore i radi? Ako je dobro,nemoj nista dirati.Da imam mogu da radim sa njima šta hoću...
Imam ja rabea...i kod mene stoji malo na dole,ali moze lako da se digne...to tako radi godinama,ne diraj nista...Dali plug kad stoji na betonu treba da stoji ravno tj lezi na raonicima a plazevi malo budu podignuti?Jer kod mene na Rabi kao da su glave malo pobodene napred,i kad orem nikako ne mogu da ga izravnam u zemlji... a ima dosta mogućnosti štelovanja,ovih dana to radim uz pomoć kolega sa foruma
Imam ja rabea...i kod mene stoji malo na dole,ali moze lako da se digne...to tako radi godinama,ne diraj nista...
Ako ga pusti zena
Ipak sam na svoju ruku gledajući plug u brazdi svih šest glava tj gledao sam da plazevi budu u ravni sa glavnom gredom pluga,i dobio sam ono što treba sad mogu da ga vodoravno izravnam i lepo podseca zemlju ne kida je preporodio se i traktor i plug...Eto ako neko ima takav problem neka pokuša ovako da ga reši.
@grunt, rekoh ti.Tu mozes da ih izravnjas.
Послато са HTC Desire 825 уз помоћ Тапатока