Koliko sam ja video nije nista vareno. deluje mi ok. Mora creva da se zamene jer su ispucala, verovatno od sunca jer plug vec godinama ne radi a stoji vani. Dao sam mu 200 eura kaparu i kad nadjem prevoz i dodjem po njega dacu mu jos 500.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Hvala, Ja priznajem da nisam basstrucnjak u tim stvarima i da sam ovde da cujem i saznam sto vise. Ja sam mislio da mnogo toga znam ali je sve poslove obavljao moj stari a ja sam mu pomagao, sad kako je pre par godina umro pao je sav teret na meni i ja tek sad vidim koliko toga neznam.tomica je napisao(la):ma u redu mislo sam na neki dvobrazni obrtac ako nekad naletis za rajku mislim da ne moze kod nje raditi i poluge gore dole i kiper spoljni krug valjda sam bio razumljiv a za plugove to ti je dobronameran savet za visinu i duzinu i da jos uvek gledaj da je cilindar dvostrani sa dva creva posto je daleko lakse raditi nego sa jednim crevom probao na svojoj kozi obe varijante![]()
Drugar u pravu si za zaoravanje da duzi i vislji,ali ima jedan problem,kad se u jesen okisa pa se ugazi kukuruzoviniste beracem ili kombajnom,onda se javlja problem kaisanja zemlje posle se tesko ucini zbog velike brazde ostaju velike rupe,naravno manji plug bolje slozi zbog manje brazde ali nemoze da zaore vecu kukuruzovinu.tomica je napisao(la):skemba
taj plug nije skup ali cini mi se prenizak za neka ozbiljnija zaoravanja kuruznjaka jel kod pluga je bitno sto visi i duzi da se ne zaglavljiva kukuruzovina a uvek se pitam da li rajka uopste moze raditi sa obrtacem zbog svoje hidraulike pozdrav![]()
Na ovom linku mogu da se skinu prospekti svih IMT proizvoda u pdf formatu http://www.imt.co.rs/imt2005/srpski/spisak.htm nisu uputstva ali mozda ce ti pomoci nesto.AgrovojvodinaBP je napisao(la):pozz treba mi hitno uputstvo za imt plug 755.20 VK! gde bih mogao da ga skinem
Hvala unapred![]()
Branko je napisao(la):@grunt
Jel taj plug takav kupljen, ili si ga ti nadograđivao?
Ja imam takav dvobrazni i sve nešto razmišljam da dodam i treću brazdu.
Trebalo bi verovatno onda da promenim deblje i one, kako se već zovu... ma mesta gde se kače poluge.
I kako taj plug zaorava kukuruzište?
Na plug je dogradjena treca brazda,dok je bilo dve brazde jako je bio u losem stanju daske itd,u medju vremenu sam kupio rusa 820 i trebao mi je plug.Razmusljao sam o vogelu ali bio mi je jako skup tako da sam resio da sredim ovog,sve novo je na njemu ali do podloske.U kombinaciji sa rusom odlicno zaorava samo skinem crtalo i gasBranko je napisao(la):@grunt
Jel taj plug takav kupljen, ili si ga ti nadograđivao?
Ja imam takav dvobrazni i sve nešto razmišljam da dodam i treću brazdu.
Trebalo bi verovatno onda da promenim deblje i one, kako se već zovu... ma mesta gde se kače poluge.
I kako taj plug zaorava kukuruzište?