doslja
Novajlija
imam da prodam jedan plug cetvorobrazni za ugar

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
francuz je napisao(la):Maa 3 piva dajem za informaciju, cim se vidimo na NS sajmu na MB standu![]()
paracinac je napisao(la):ja imam takav imt plug prodajem ga![]()
Bobo je napisao(la):Ovo bi trebao biti Vogel&Noot pravljen u FOP-u, ali ima na sebi madjarsku plocicu.
Cjenu ne znam, nit visinu pluga, a saraf nisu maznili, nego se tako plug isporucuje, da na stoji pred trgovinom na betonu i da ne ostecuje beton. Ovako je tezina pluga ravnomjerno rasporedjena preko 3 lemesa. Malo bolje pogledaj vidi se da su obadva sarafa uvrnuta kroz lemes, i da je spic samo zakrenut u stranu da ne ostecuje podlogu.
Drugari, to su plugovi Agromaš(Ruski, ne Poljski Agromasz). Sve je potpuno isto kao na Vogelu, zato što to i jeste Vogel plug! Agromaš Holding je kupio VN pa sad na nekim tržištima prodaje plugove po povoljnijim cenama pod nazivom Agromaš. Kod nas ih prodaje Majevica, ima ih na sajtu.Bobo je napisao(la):Evo par slika sto je kolega uslikao u Gudovcu na polj. sajmu:
![]()
![]()
Ja ih nisam našao na majevicinom sajtu!Kod nas ih prodaje Majevica, ima ih na sajtu.