Kada se plug tako nosi tj. vuce na tocku toplink moze ali ne mora da se stavlja u slic jer kad jednostavno ostavis prekidac za hidraulik u polozaju za spustanje plug ce biti oslonjen na tocak u potpunosti a kopirace teren pri svakoj uzduznoj promeni nagiba.
Ne smes da ostavis standardni topling ni u slicu, moras da ga otkacis !!! A ako imas ovakav topling kao ZR-ac onda nemoras da otkacis nego da stavis onu rucicu ( kojom podesavas duzinu toplinga ) u plivajuci polozaj ! ! !

Dobro pitanje. Iskreno ne znam ni ja. Od nekog servisera sam cuo da sa tom stelujes kolko da hvata prva glava ! Ali ovog toplinga na kvernelandu nema tako da ja neverujem da je to za stelovanje prve glave. Na kvernelandu ima a ima i na vogela onaj dugacki "sraf" cime mozes da pomeris plug levo-desno.Po mom, sa onim stelujes prvu glavu... Najbitnije je da ti topling stoji pravo kad ores onda ti ide dobro plug..i kad si uspeo da podesis da sva cetri glave idu istom dubinom onda topling stavi tako da bude u sredini u slicu. Objasnio sam do ku... aaa ?