ratarhr
Član
Ali.. gledam taj plug kakvu gredu ima malo cudnu nezznam ja mislim da je to za traktor od 90ks i 820 ruseve, ali mozzda i grijesim nezznam... !!!

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Neznam dali bi mogao zbog tocka?! Kad bo bio original tocak onda nema problema...topalovic je napisao(la):jel moze rajka da vuce imt 756 visoki klirens sa tockom od leoparda![]()
paorpaor je napisao(la):Za kvalitetno oranje racunica je sledeca, 1 Ks za 1 cm radnog zahvata na dubini od 25-28 cm.
Ovo vazi za moj atar gde je zemlja srednje teska do teska za obradu.
kodnas je isto teska zemlja i sa 558 vucem 755 visoki klirens i ide na 30 cm bez problemapaorpaor je napisao(la):Za kvalitetno oranje racunica je sledeca, 1 Ks za 1 cm radnog zahvata na dubini od 25-28 cm.
Ovo vazi za moj atar gde je zemlja srednje teska do teska za obradu.
Probaj da odes i vidis kako radi kupujes vogela neces moci da se odvojis od njegaDragan18 je napisao(la):kod nas masovno oru sa 820 i 3 brazde, ja cu na leto da probam sa drugovim vogelom 3 brazde pa cemo da vidimo efekat.
a nesto mi se ne svidja kako zavrce brazdu taj lemken....
Lala iz Banata je napisao(la):E majsori, sta bi vi bez mene i mog drugara IMT-550.
koceljevac je napisao(la):sve pohvale za plug samo mi reci sa cime ti to vuces
Pisao na 74 strani, pa valjda sa tim Case-om.milwoky je napisao(la):ili neki vaš predlog za Case-a od 100 KS.
Pozdrav
Plug je strasanmilwoky je napisao(la):![]()
Konačno i još jednom zahvaljujem članuIMT - 550 i takođe Lala iz Banata
na savetima, sad još ako se dobije i 40% nema boljeg pazara.
Lala iz Banata je napisao(la):E majsori, sta bi vi bez mene i mog drugara IMT-550.
Pa imam LM950x2 tj.dva komada koji nema premca u oranju,itd,tako da CASSE nebi trebalo da ima poteškoća ako grešim molim komentar i sa obrtačem jedino što je u transportu malo teži a ovo sva drugo je provereno i nadam se da će ova tema biti zanimljiva,javljam se posle ugarenja sa rezultatom il' kad već kad.koceljevac je napisao(la):evo malo pomoci milwoky idi na sajt ministarstva poljoprivrede tamo imas sve i obrasce i objasnjenja kako popuniti i gde poslati zahtev ili sta vec
Post je spojen: [time]1278641544[/time]_________________________________________________
sve pohvale za plug samo mi reci sa cime ti to vuces