Sve je to lepo u knjigama sto pise ali praksa je praksa. Manji problem otpora pluga 757 u odnosu na 756 je zbog tih njegovih velikih raonika i dasaka o cemu je vec pisano da ne trubim nanovo!
Praksa kaze sledece: kod mene u selu se masovno kupuju Belarus traktori i V&N L950 plugovi pa je test vrsen na njima. Jedan drugar ore sa novim 82.1 (gume 15.5x3

i V&N 2x35 sa predpluznjacima na dubini od oko 27 cm isto kao i drugi drugar. Ore se u 4/kornjaca, 5/kornjaca, 4/zec.
Drugi drugar ore sa 820 Eurolux (gume 16.9x3

i V&N 3x30 sa predpluznjacima u brzinama 3/kornjaca, 4/kornjaca, 3/zec (jako jako retko). Kada smo racunali potrosnju i vreme potrebno za oranje 1kj, sve se svodilo na relativno iste mere! Kazem relativno jer potrosnja goriva i vreme u mnogome zavisi od vestine vozaca i stila voznje. Ako neko ne veruje-neka proba sam i neka se uveri!!!
Ja sam licno orao i sa 2x35 i sa 3x30 sa IMT-om 577 i kod mene su bili jako slicni rezultati...
@grunt
U kojim ti brzimama ores?test vrsen na njima. Jedan drugar ore sa novim 82.1 (gume 15.5x3

i V&N 2x35 sa predpluznjacima na dubini od oko 27 cm isto kao i drugi drugar. Ore se u 4/kornjaca, 5/kornjaca, 4/zec.
Drugi drugar ore sa 820 Eurolux (gume 16.9x3

i V&N 3x30 sa predpluznjacima u brzinama 3/kornjaca, 4/kornjaca, 3/zec (jako jako retko). Kada smo racunali potrosnju i vreme potrebno za oranje 1kj, sve se svodilo na relativno iste mere! Kazem relativno jer potrosnja goriva i vreme u mnogome zavisi od vestine vozaca i stila voznje. Ako neko ne veruje-neka proba sam i neka se uveri!!!
Ja sam licno orao i sa 2x35 i sa 3x30 sa IMT-om 577 i kod mene su bili jako slicni rezultati...
U kojim ti brzinama ores?
[/quote]