Najbolje je nazvati i pitati.026/381-228 i 026/381-120
Kada sam ja uzimao cekao sam da po narudzbi stigne 2X35 iz Poljske.To je trajalo nekih 10-ak dana.Tada su vise isli 3-brazdni plugovi.Sada neznam kako stvari stoje sa uvozom.U jednom od prethodnih postova napisao sam da sam u Krnjesevcima video 3 brazdni agregatiran za Belorusa 820.
Sto se tice kvaliteta materijala sledeca je stvar:kada sam odneo raonike kod kovaca(stari majstor Pera 85-6 godina)on ih je uzeo u ruke i zagledao, kao da ih je merio rukama i onda odjednom je udario raonikom po nakovnju,zamislio se i rekao ovo odavno nisam vide

vakav celik ne pamtim da sam u skorije vreme drzao u rukama.Ovo je kvalitet a ne oni pijacni.
I stvarno kada sam otisao da orem plugovi idu sami u zemlju,zaoravaju cim ih spustim,lepo odsecaju plasticu,odlicno i potpuno okrecu brazdu-jednostavno gutaju,ravan je djon brazde.U tvrdoj zemlji ne iskacu kao drugi plugovi(imam njivu gde je teska zemlja crna smonica i tu jedino ne iskace jednobrazdni i ovaj poljak).Sto se cvrstine rama tice uradjen je kako to samo Poljaci znaju da urade grubo i tvrdo.I tu je polozio test- jesenas sam zakacio za panj pored obale i Ursus zaslajfova,setih se sta je i podigoh hidrauliku i plug izvali panj ko truo zub.Izvaren je odlicno profesionalno.Traktor ga sa lakocom vuce bez obzira na tvrdocu zemljista i na vlaznost zemljista.Orao sam i u blatu i u susi i efekat je isti.Kada sam orao sa oba traktora(drugi je 539 u agregatu sa jednobraznim IMT plugom)brazde se uklapaju kao da je isti plug uoste nema razlike(jednobrazni IMT je strasan orac).
To je moje iskustvo sa ovim plugom a bilo bi dobro da jos neko ako ga je probao iznese svoje misljenje.