Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Posto si iz bresnice slobodno uzmi 757 imt , neces imati problema i traktor uposlen i zahvat dobar ,CVEJA Po je napisao(la):Koji bi ste mi preporucili plug za RAKOVICU 65 ?Ovo su moji zahtevi:visoki klirens,da nema kose vuce(kao sto imam trnutno sa ovim IMT 755),polovni do 500-600e,dvobrazni.
HVALA UNAPRED
![]()
ja sam prodao moj leopard 3 brazde u jadnom stanju za 350e a zahvat ti je 35cm po brazdi ili glavi ko kako kažeCVEJA Po je napisao(la):SRECNA SVIMA NOVA GODINA![]()
![]()
Da li neko zna koliko se krecu polovni leopard plugovi i kolike su im brazde ??![]()
Neznam ni koliko kostaju , ni koliki im zahvat , znam da ko ga ima tesko ga prodaje , i niko se za njih nije zalio , Mislim da su od 30 do 40 al neko ceti vec objasniti , a ima i tema http://poljoinfo.com/index.php?topic=565.0CVEJA Po je napisao(la):SRECNA SVIMA NOVA GODINA![]()
![]()
Da li neko zna koliko se krecu polovni leopard plugovi i kolike su im brazde ??![]()
Kolko se ja razumijem u plugove ovakav oblik daske i upravo kombinacija sa ovim raonikom se koristi za traktore sa širokim gumama (500 i više ) da bi ostajao veći kanal da guma ne gazib_a_t_a je napisao(la):Trazim savet.Odseci donji deo daske,duzi raonik ili da ostane ovako?Imam osecaj da zbog ovoga plug bezi u neorano.
![]()
![]()