Plug - osnovna tema

Колико може да смета или не ако шпиц раоника иде ка ораном 1-1,5цм?
Zakrenut plug ka neoranom, to hoces da kazes ?

Ako je to kod mene je tako isto jer sam morao da zavijem toplink na plugu i da zadnji kraj pomerim ka oranom da bi ispravio kosu vucu.. Ne znam bas da li ima 1 ili 1.5 cm ali siguran sam da ne stoji ravno jer ima na toplinku oznaceno u kom polozaju stoji ravno.

Evo da se i ja oglasim rijesio sam enigmu sa plugom. Sasvim slucajno sam na nekom slavlju bio sa momkom koji ima isti plug i imao isti problem da nece u zemlju. Rijesili kod nekog covjeka u susjednom selu. Problem je bio u lemesima. Sad isprobao ide odlicno.

I kako ti to izgleda uživo? Da li si ih video ili si samo dobio slike? Nisam još čuo da ih ima kod nas i da neko radi sa njima,kakve su im cene?

Nisam ih gledao uživo, tak su stigli u Šamac, dvije brazde 12000 km sa pdv, rekao mi je javiti za dimenzije.

Postovani clanovi, pozdrav pre svega i svako dobro. Srecan praznik svima koji slave. Interesuje me koji bi obrtac(dvobrazdni) bio odlican izbor za belarusa 820. Od skora sam vlasnik istog, a pre toga vozio torpedo td48 i 756 vk oko 92cm pravljen kod nas u Leskovcu.

Nazad
Vrh