Ove daske lepo slažu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
IMT 757 visoki klirens sa 3 brazde, ako ne nadje sa 3, uzme 2 dvobrazna, skine prednje pluzno telo, jednom I samo nasrafi zadnji deo na trobrazni. Ja tako pravio sa Leskovackim, ore ubija.Koji trobrazni ravnjak za traktor od 100ks bi bio dobar za zaoravanje kukuruzovine ?? Drugar bi kupio, ja bih mu rado prodao moj Kverneland pa da kupim neki obrtac recimo ali mu se ne svidja sto je moj nizak i hoce da zagusi u kukuruzistu.
Mi smo pravili od Leakovackih trobrazni, ispao bas dobro, samo spojili dva, za traktor od 70 konja.Fali komad "pomoćne" grede da se od dva dvobrazna 757 kvalitetno napravi trobrazni...
0691763275 to je moj broj moze poruka ja se javljam .Da li ima neko da proda osovinu od leoparda 2x35?
Manje su od un 400 i lakse se vuce plug sa 350Kako su se pokazale te glave?
Belarus 552 isto je bio plug namesten na 2x35S kojim traktorom si vukao dvobrazni?
Mozda budem podigao zadnju brazdu i zaorao s njim, da vidim kako radi.....
Vidio sam kombinaciju L950 na 2x14", i traktor 80ks sa dw, ide ko podmazano......