Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Baš naprotiv spada u top 3 svetska pluga.
Jos samo da dodam i majstor kao jedna od bitnih stavki {neko ume i to sa bilo kakvim samo da je ceo}Ima kod nas dva sa resetkama i nisam primetio da rade lose, bas naprotiv. Ne vidim ja tu neku razliki, vise je to stvar neke mode, ili tako nesto. Sve u svemu bitan je oblik daske, ugao raonika, klirens, razmak od brazde do brazde, a da li je resetkasta, ili punu mislim da to bas i nije bitno.
I tip zemljista. Jer ko ima teske riteve zna zasto je resetkasta daska bolja. Gledam u ataru razne plugove,kunove,lemkene,vogele,regente,imt. Ko ne zna plug da nasteluje spram traktora i njive, dzabe mu i 200ks za 4glave i resetkasta glava.Ima kod nas dva sa resetkama i nisam primetio da rade lose, bas naprotiv. Ne vidim ja tu neku razliki, vise je to stvar neke mode, ili tako nesto. Sve u svemu bitan je oblik daske, ugao raonika, klirens, razmak od brazde do brazde, a da li je resetkasta, ili punu mislim da to bas i nije bitno.