putin
Član
Sta ste napali kuditi 757 plug,clan Leka prodaje jedan,i to daje novogodisnju akciju u ekstra stanju,pokvaricete coveku prodaju
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mota se OLT posavac na steznim plocama i piramidi,rucici jos lakse od IMT-a,a mota se i Alkar samo tako.Trenutno imam u dvoristu posavac savijen ko burgija,danas ce u delove,nemoze da se ispravi,neisplati se jer nema trzisnu vrednost,tacnije niko ga nece.
Koja je cena za taj posavac u rinfuzi?
Nisu plugovi sranje ljudi su sranje...Ima plugova kojim ljudi oru 30 i kusur god pa nisu mrdnuli,mislim na imt pa i sve ostale plugove.
Kod mene se nista ne prodaje u rinfuziMota se OLT posavac na steznim plocama i piramidi,rucici jos lakse od IMT-a,a mota se i Alkar samo tako.Trenutno imam u dvoristu posavac savijen ko burgija,danas ce u delove,nemoze da se ispravi,neisplati se jer nema trzisnu vrednost,tacnije niko ga nece.
Koja je cena za taj posavac u rinfuzi?
- - - - - - - - - -
radi se.....jedan u nizu
A evo i rinfuze
Pokidace ga sada MasseyEvo jedan plug koji se tesko moze slomiti
Mislim da ti i Mika imate iste plugove.Njegov ore ko popizdeo