Bubu
Član
Po kacenju i glavama bih rekao da je MF ali me je kontrukcija pluga pobunila..
Na kojoj dubini si orao kada se to desilo?
Na kojoj dubini si orao kada se to desilo?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Međed je dobio zabranu upotrebe dotične priklj. mašine...danger je napisao(la):opet ce medved to da pojede,kaci za zekonju
Jel ovo oglas ilimilwoky je napisao(la):Molim vaše mišljenje oko izbora
U ponudi obrtni plugovi sa 3, 3+1 i 4 radna tela. Zahvat je podesiv u četiri tačke i to 44cm, 40cm, 36cm i 32cm. U standardu visina rama iznosi 80cm, a razmak između radnih tela 85cm. Opciono razmak između radnih tela može da bude i 100cm. Poseduje automatsku kuku za kačenje, gumeni točak sa regulacijom visine svake od strana,izmenjivu pločicu na vrhu raonika kao i zaštitu od kamenja. Radni elementi izrađeni su od dodatno ojačanog čelika.
Cenako 5500 e
Tehnički podaci:
Model Broj radnih tela Masa (Kg) Potrebna snaga (KS) Širina (m) Kapacitet (ha/h)
Po3 3 950 65-90 0,96-1,32 --
ili recimo ako ste imali prilike da vidite "Masiwo Fawera" mislim da tako se zovu na sajmu cena 5000e ili neki vaš predlog za Case-a od 100 KS.
Pozdrav
milwoky je napisao(la):Molim vaše mišljenje oko izbora
![]()
U ponudi obrtni plugovi sa 3, 3+1 i 4 radna tela. Zahvat je podesiv u četiri tačke i to 44cm, 40cm, 36cm i 32cm. U standardu visina rama iznosi 80cm, a razmak između radnih tela 85cm. Opciono razmak između radnih tela može da bude i 100cm. Poseduje automatsku kuku za kačenje, gumeni točak sa regulacijom visine svake od strana,izmenjivu pločicu na vrhu raonika kao i zaštitu od kamenja. Radni elementi izrađeni su od dodatno ojačanog čelika.
Cenako 5500 e
Tehnički podaci:
Model Broj radnih tela Masa (Kg) Potrebna snaga (KS) Širina (m) Kapacitet (ha/h)
ili recimo ako ste imali prilike da vidite "Masiwo Fawera" mislim da tako se zovu na sajmu,cena 5000e ili neki vaš predlog za Case-a od 100 KS.
Pozdrav
1.Mali razmak izmedju glavamilwoky je napisao(la):Molim vaše mišljenje oko izbora
Cenako 5500 e
Tehnički podaci:
ili recimo ako ste imali prilike da vidite "Masiwo Fawera" mislim da tako se zovu na sajmu i u Srbobranu cena 5000e ili neki vaš predlog za Case-a od 100 KS.
Pozdrav
Trobrazni Vogel Noot LM 1020 sa punom opremom kosta 5900 eura, znaci samo 400 eura skuplji od onog poljskog sranja a ne pluga.milwoky je napisao(la):Ups,neće se ponoviti "ono" izvinjavam se još jednom.
Vogel i Kuhn su OK ali oko 9000e i normalno 3 brazde za 100 KS.
Da tu je negde,lepa suma i pitanje dali dobijaš od ministarstva povraćaj.stiv je napisao(la):Ali + PDV...znači oko 7000e...
Lala iz Banata je napisao(la):Trobrazni Vogel Noot LM 1020 sa punom opremom kosta 5900 eura, znaci samo 400 eura skuplji od onog poljskog sranja a ne pluga.milwoky je napisao(la):Ups,neće se ponoviti "ono" izvinjavam se još jednom.
Vogel i Kuhn su OK ali oko 9000e i normalno 3 brazde za 100 KS.
Ja mislim da se to odnosi na ovu akciju kod "cika Mice" ...Lala iz Banata je napisao(la):Obrtac, visina 780, razmak izmed glava 1020mm, WY 400 daske, pretpluznjaci, crtala, tocak.
![]()