Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kolega ako bi uslikao da vidimo gde je puklo. Mnije sto na obrtaču pukla zakačka od cilindra zavarili smo i evo već treću godinu ide bez problema. Što se tiče samog materijala u većini slučajeva je čelični liv.
mladen87 Hoće li moći taj DF da ga vuče?
Koja je cena pluga........ako može da se zna?Napokon i kod mene stigao prevrtac
Ima da se igra sa njim....
Plug je radnog zahvata od 90-150cm , kod mene se ne bi sigurno igrao sa 150cm.
Trazim misljenje o jednobraznom leopardu kako se ponasa za duboko oranje u tezim zemljistima.http://www.kupujemprodajem.com/jednobrazni-plug-36345093-oglas.htm?filter_id=1508625
Predhodni jednobrazdac sam ukrivio i vise mu nema pomoci jer je sluzio za krcenje obale i to je stari olt-imt a nije mi se dobro pokazao i vrlo tezak za vuci i stelovati
Neki spominju problem sa busenjem guma na tom tocku. Ako je guma 15ka, najbolja opcija je uzeti gumu od dzipa. Oe sto idu na off road, tj. one kramponke. Malo ih je teze naci, ali ne i nemoguceDanasnje oranje koje je tesko islo nisam hteo ni da slikamoranje malo se rasipa pa onda televizori...Evo par slika tocka i pluga neki od kolega su insistirali na fotkama,a ovo je bila prilika
Ja imam Olt Posavac...mogu da ti kazem da sam prezadovoljan sa njim...lakse ga vucem nego Imt 754 i orem dublje sa njim...Trazim misljenje o jednobraznom leopardu kako se ponasa za duboko oranje u tezim zemljistima.http://www.kupujemprodajem.com/jednobrazni-plug-36345093-oglas.htm?filter_id=1508625
Predhodni jednobrazdac sam ukrivio i vise mu nema pomoci jer je sluzio za krcenje obale i to je stari olt-imt a nije mi se dobro pokazao i vrlo tezak za vuci i stelovati
Pisali smo o eventualnom busenju gume na predhodnim stranama...Set za krpljenje tubeles guma i gasNeki spominju problem sa busenjem guma na tom tocku. Ako je guma 15ka, najbolja opcija je uzeti gumu od dzipa. Oe sto idu na off road, tj. one kramponke. Malo ih je teze naci, ali ne i nemoguce
Ja da stavljam bi uzeo felgu 12 i stavio gumu od viličara, ove za offroad su najčešće protektirane i budu platna već prilično zamorna i istrošena pa zajedaju zračnicu.Neki spominju problem sa busenjem guma na tom tocku. Ako je guma 15ka, najbolja opcija je uzeti gumu od dzipa. Oe sto idu na off road, tj. one kramponke. Malo ih je teze naci, ali ne i nemoguce
Ako moze jos neko da se javi, aista ce biti od pomoci.Imam jedno pitanje za poznavaoce/vlasnike ovakvih plugova. Da li je ova crvenom bojom zaokruzena krivina na gredelju fabricka, ili je plug iskrivljen? Niemeyer Kolonist 2000