Lala iz Banata
Član
Jedna preporuka - trobrazni plug obrtac zaboravi. Jedino dvobrazni. Najbolje ti je resenje Vogel Noot L950.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nisam rekao da ne moze trobrazni, moze ali samo ravnjak. Obrtac je tezak, neces moci da radis s njim kako treba. Ja sa Rusom vucem trobrazni Vogel L950, za polje 3x35cm a za rit 3x30.farmil je napisao(la):razjasni mi malo o tome lalo , kolika je snaga potrebna za trobrazni .
farmil je napisao(la):razjasni mi malo o tome lalo , kolika je snaga potrebna za trobrazni .
farmil je napisao(la):razjasni mi malo o tome lalo , kolika je snaga potrebna za trobrazni .
farmil je napisao(la):ja sam sa IMt 565 vukao trobrazni ravnjak 30 u dubinu 1. brzom po ravnom ,a 3 sporom uzbrdo, sa 82kom bi ladno vukao 3 brazde(isprobao), samo neznam koja je marka najbolja.
sale1706 je napisao(la):Da li neko zna gde mogu da kupim metalna peraja za OLT POSAVAC 2.30?Zvao sam Huđik-nemaju.Mogu da ih naprave ali ja nemam šablon,a i cena im je dosta jaka.Stavio sam plastična IMT-ova ali ne odgovaraju,skinuću ih.
Evo slike tog pluga.
![]()
A evo kako bi to trebalo da izgleda.
Ma to se napravi lako![]()
Ako neko zna neki broj telefona ili adresu.![]()