Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Hoce,bice 300 dinara,ali za 3kgMa da bre,lazu vas zli i pohlepni,a pre svega zavidni ljudi.
Bitno je da ste vi pametni i da im ne verujete.
Posadite sto vise da bi imali sa cime da miksuju,bice cena minimum 300 dinara sledece godine.
Hoce,bice 300 dinara,ali za 3kg
Dokle vise to prodavanje pameti na forumu???Znaci,od 100 do 300 din. raspon cena. Predvidese strucnjaci...
Evo ja cu svoju da pocupam... Ne brini se... Verujem da će još neko krenuti mojim primerom, da bi ti zaradio više...Ma da bre,lazu vas zli i pohlepni,a pre svega zavidni ljudi.
Bitno je da ste vi pametni i da im ne verujete.
Posadite sto vise da bi imali sa cime da miksuju,bice cena minimum 300 dinara sledece godine.
Jednostavno je,polka i polana u Poljskoj kostaju 1.2-1.3 eur/kg,vilamet i miker u Srbiji kostaju 1.8-2 eur,pa se neko pametan setio da kupuje poljsku malinu i prodaje je kao srpski vilamet i miker,s to su kupci na zapadu provalili i poceli da obaraju cenu nase maline i porede je sa cenama u Poljskoj,dodatak na to je i nasa polka i polana koje su takodje pomesane sa vilametom i mikerom,a generalno su dosta boljeg kvaliteta od poljskih.....Niko nije lud da kupuje polku iz Srbije,a da je placa pola evra skuplje nego sto je ima u Poljskoj......Ja ti bre pojma nemam oko ovih svetskih malverzacija sa malinom ali jedino sto sam uspeo da shvatim i to iz vaseg pisanija ovde je.Cena Srpske maline bio to Vilamet Miker ili ove divlje koje mi sadimo na ispod 300m NM najvise zavisi bas od te divlje maline u Poljskoj. Pa kako pobogu??
Jednostavno je,polka i polana u Poljskoj kostaju 1.2-1.3 eur/kg,vilamet i miker u Srbiji kostaju 1.8-2 eur,pa se neko pametan setio da kupuje poljsku malinu i prodaje je kao srpski vilamet i miker,s to su kupci na zapadu provalili i poceli da obaraju cenu nase maline i porede je sa cenama u Poljskoj,dodatak na to je i nasa polka i polana koje su takodje pomesane sa vilametom i mikerom ......Niko nije lud da kupuje polku iz Srbije,a da je placa pola evra skuplje nego sto je ima u Poljskoj......
Послато са ALE-L21 уз помоћ Тапатока
Majstore nalina nije kao psenica da samo sedis u traktoru i odvozis svoje. Ima da izvines da ti se istegnu jaja dok je obradis i dovedes u red . Proizvodnja nije nimalo jeftina i ne isplati se ulagati ako nemas prinosa. Mada ako ti hoces da radis za kikiriki i kokice niko ti ne brani. Neki ovde bi u tome da vide izvor zarade a ne kupljenje mrvica koje oatanu kada imas ispod 10t haPolka i Polana i u Sbiji kostaju 1.3-1.4 eura a moje pitanje je sasto se sva ljaga i krivica svaljuje na ljude koji sade poljske sorte?Kao da su oni krivi za miksanje a toga je oduvek bilo kada nismo imali nasu veliki hladnjacari su je uvozili kako si i sam rekao.Bilo kako bilo pustimo da svako trazi i nadje svoje mesto pod suncem po recima nekih ovde ispada da psenica ne bi trebala nigde da se gaji ako nema iznad 6T po hektaru ko u vojvodini.I zasto se uopste cuvaju svinje ako nisu Landras Pietren Durok iliti sta ja znam.
Izvinite za mali off.
Niko ne svaljuje krivicu i ljagu,ne razumem??????Polka i Polana i u Sbiji kostaju 1.3-1.4 eura a moje pitanje je sasto se sva ljaga i krivica svaljuje na ljude koji sade poljske sorte?Kao da su oni krivi za miksanje a toga je oduvek bilo kada nismo imali nasu veliki hladnjacari su je uvozili kako si i sam rekao.Bilo kako bilo pustimo da svako trazi i nadje svoje mesto pod suncem po recima nekih ovde ispada da psenica ne bi trebala nigde da se gaji ako nema iznad 6T po hektaru ko u vojvodini.I zasto se uopste cuvaju svinje ako nisu Landras Pietren Durok iliti sta ja znam.
Izvinite za mali off.