Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mozda ovaj forum nije bas tematski vezan za ovu problematiku ali nesto ni se cini da bi nova tema KAKO I GDE JE NAJBOLJE EMIGRIRATI bila veoma posecena
Sad mi rece drugar da je njegovom ocu hladnjaca Pantelic uplatila doplatu za Vilamet.
Uplaceno mu je 55.000din ali ne zna koliko mu je otac predao maline pa ne moze da se izracuna doplata po kg...
Ja sam pre neki dan zvao hladnjacu Pantelic i kazu da nece biti doplate za maline.A rekli su mi da navodno samo placaju put otkupljivacima i put licima koja su dovozila robu direktno u hladnjacu
E sad ko koga ovde i za koje pare kerebeci ja nisam pametan?
Sad mi rece drugar da je njegovom ocu hladnjaca Pantelic uplatila doplatu za Vilamet.
Uplaceno mu je 55.000din ali ne zna koliko mu je otac predao maline pa ne moze da se izracuna doplata po kg...
Ja sam pre neki dan zvao hladnjacu Pantelic i kazu da nece biti doplate za maline.A rekli su mi da navodno samo placaju put otkupljivacima i put licima koja su dovozila robu direktno u hladnjacu
E sad ko koga ovde i za koje pare kerebeci ja nisam pametan?
Ma kakva doplata, ne verujem u tu pricu. Prvo Pantelic nije ni svu malinu platio po 100,mozda ovima sto su brali pre onih kisa, kasnije je dakle bilo je i po 80, 60 itd... nema tu nikakve doplate. To je mozda prevoz i nista vise, siguran sam u to...
U Rasinskom okrugu (neka me neko demantuje ako nije tacno), mislim da je samo Pecic isplatio svu malinu i kupinu i prevoz, po verovatno najnizoj ceni u Srbiji, ali je isplatio, ovi ostali su u teskoj buli...pogotovo kupine, nema isplate ni u najavi.
Ko sad da vam garantuje za narednu godinu kad ni ovu nisu isplatili, nema tu nikakve racunice da se ulaze, osvestite se ljudi. Sto se ta prica o ceni pojavi bas sad kad se treba baciti vocarsko djubrivo??? Na prolece ce cena ici do 200-250,da ga uradimo i nadjubrimo sto bolje, a kad stignemo do berbe - PAFFF, OTREZNJENJE!!!! 80-100DIN