Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa..ima tu nečeg, zaista.Sto ne odes na neki forum gde ce svi sa tobom razgovarati prijateljski, vidis da ti ovde ne ide covece.
Ako nema ugovor onda je na crno.
Ma kad ti tako kažeš
E sad si se ofirao skroz
Vidi se koliki posao radiš, toliki da ne kapiraš da se i nečim drugim osim traktorom može transportovati
Vidim kopkaš po mijim komentarima, pa kad već bunariš izbunari negde i onaj gde pišem o kontroli fitosanitarne inespekcije, i dobijanju rezultata analize pre berbe, rezultata koji su, naravno u skladu sa normama.
Ali ne znaš ti o tome ništa, sve je to špansko selo za tebe.
Kad reče nakupac..
Naravno da nakupcima ne dajem, pisao sam ko su mi, uglavnom, kupci, ozbiljne firme, u kojima ta tvoja gospa Goca mogla, eventualno, da kuva kafe, piše i to u komentarima, traži.
Nego..i te vaše hladnjače, vaši glavni kupci, to brate treba izbegavati po svaku cenu.
Naravno ko može, ko ume da organizuje prevoz i nečim što nije traktor, recimo, ko ima dovoljno robe da mu se taj prevoz isplati, da ga neko ozbiljan uopšte sasluša, da se bilo čime izdvoji iz mora malih, nevažnih, motokultivatorproizvođača.
Hladnjaća je hladnjača, skoro pa samo trgovac, nema mnogo prostora za poslovne kombinatorike, pa kad se zezne i plati skupo, ili loše proceni pa proda jeftino, ukopan je, nema na čemu drugom da se vadi nego na svojim dobavljačima, mora da vas kolje, nema izbora.
Veći sistemi, sistemi sa proizvodnjom (ne primarnom poljoprivrednom) mnogo lakše peglaju te omaške i kad im se dese, pa je zato bolje sa njima poslovati.
Uz sve to i činjenica da i među tim hladnjačarima ima mnogo tašnamašnaiplavušagoca biznismena, onih što su do juče čupali korov po malinama pa odlučili da naprave hladnjaču, kupe džip i da se pokažu u selu, takve treba izbegavati.
Ako se može.
A ako ne, napraviš ugovor sa njima, i bog da te vidi
Al pričaš sa Gocom, malo li je
Pa..ima tu nečeg, zaista.
Možda ovo mesto zaista treba ostaviti da se po njemu valjaju nevaspitani i nepismeni idioti.
Mada, i provociranje skotova može da bude zabavno.
Da li ce konacno administracija reagovati..
https://postimg.cc/image/y5ec2e5hn/
Svakoga uvazavam nikad nikome nisam pisao na ovaj nacin. Imam razumevanja, znam da je tesko, da ljudi grcaju , da se bore ali razumevanja za ovakav bezobrazluk nemam.
U Robajama sam uvek.
I ti proveravaš?
Da, tu sam.
Ima priliku i administracija da pokaze da li ovde vaze bilo kakva pravila ili je najvaznije da se zarade $ da forum ima posetu jer poseta donosi klikove i preglede a samim tim se lakse prodaje prostor na forumu.
Dečka?Isprovocirao si decka,
Ni sa čim što se bilo kako može povezati sa komunistima ne mogu da se složim.slazes li se da je bolje grob nego rob?
@jevto
Hajmo da mi kazemo kakvo drustvo i drzavu zelimo? Imali smo socijalizam, nije nam valjao, sada imamo kapitalizam ne valja nam ni to. Da li mi znamo kao narod sta zapravo zelimo? Razumem da neko ima drugacije stavove od mene ali primitivizam i slicne stvari ne mogu i necu da razumem. Ja sa svima komuniciram u prijateljskom i fer korektnom tonu isto ocekujem i od drugih. Tako sam vaspitan, ali kada neko nema ono osnovno vaspitanje onda je sve dzaba.
\Mislim, zaista tako mislim, da je u opasnoj bedi, neka puka sirotinja koja hleba nema da jede, a koja je od maline očekivala čudo, pa sad kad vidi da se iz bede ne može nikad izvuči, svi mu krivi.