Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa,njegova maline jeste 200 din/kg,a mozda i vise.Covek se izborio za cenu svoje maline........Ima li neko da pita ovog Radovića kud mu se zagubiše onih 200 din/kg?
Sent from my SM-A500FU using Tapatalk
pa i nije u pravu i ne zna kako to funkcionise bitno da tera inat.Procenat rolenda u Poljskoj je oko 40% dok kod nas prelazi 70% sto dovoljno govori o tome koji vid branja je dominantan kod njih ali eto slozicu se da ne pratimo iste izvore.
Sto se cene beraca tice ista je kao i ovde, nekih 40din po kg pa ni ovde ne mogu da se nadju iskusni beraci za te pare.
verovatno je doslo do ogromnog uvoza jos veceg nego sto se prikazuje... mislim da znamo da je uvoznicki lobi najjaci kod nas.Glupanu,hiljadu puta smo govorili da zalihe od 10 000-20 000 tona nisu nista posebno vec standardna procedura,radi prevazilazenja nekakvog eventualnog kolapsa,kao ove godine.Lager je preko 300 000 tona sto jasno sve govori koliko su hladnjace pune.
Ja sam predao 5 tona po 120 din.Pokrio ulozena sredstva.Danas radnike raspustio i nemam nameru da berem po 80 din.Ja nemam nikakav problem sa prekidom berbe kao pojedinci koji kolace oci kada im kazu da razduze gajbice.
resenje po mom misljenju malo ekstremno je proglasiti vilijamet zasticenom i strateskom sortom maline i zabraniti sve ostale sorte, uvoz izvoz promet sadnice gotove proizvode iskrciti druge sorte
Brus/Aleksandrovac i dalje 60, mada za cenu vise slabo ko i pita, samo da ima gajbica da je beru.
Ja sad čuh da Frikos placa 60 din organiku....
Ima da radi Glifosat samo tako.
Moguće ali na terenu toliko, dok se svi ugrade u cenu.
RASKA 70 dinara, provereno pre 5minuta.Strasno.