Pioneer hibridi

Da ne idem u off, kada su se AS hibridi tek pojavili na tržištu oglede su postavljali u ataru i mnogo lakše je uočiti karakteristike hibrida kad ideš sporije traktorom nego na magistralnom putu kad jurcaš stotku. Prošle godine je Pioneer postavio ogled sa tablama u Gložanu na njivama Agroploda zavučenim u ataru. Ogled je bio navodnjavan.

Ja sam brate, vise za to da se seje u ataru gde mozes stati normalno da pogledas ogled, a ne na magistralu, gde uvek neko moze da te potkaci iz ne znam ti kojih razloga, isto tako ja nisam primetio da se piste za top modele prave u nekom selu, vec u gradu, zna se kome je gde mesto, ali ko nas sisa, svaki menadzer radi onako kako su ga predhodni naucili, pa makar to bilo i pogresno...

Na seje se badava pored asvalta. Veci je protok ljudi koga interesuje taj ce stati. U nekom zabacenom delu atara nema logike sejati jer desava se da tuda danima niko ne prolazi pa sta onda da reklamiraju tj kome? Parcela treba da je na vidnom prometnom mestu treba da ima sirinu za desetak hibrida. Sad kad vam neko da 10 vreca gratis taj trazi i te uslove koje morate da ispunite, a taj koji daje verujte mi zna sta hoce.

Ok, kako god hoce, ja cu od da pitam u prolece pa ako hoce hoce ako nece ne moraju, valjda nece da biju ako pitam haha :D

Nece malo sutra da idu,2012 godine kada je prosek bio od 25-300 kg po lancu su svi pobegli u rit i preko rupa i vagasa su se vozali kolima da se hahvale kako eto i u susi njihovo radja.

Pionir 9911 AQUAmax
35nbzfk.jpg

Svaka cast druze, samo trebao si da sidjes iz helikoptera i da slikas table da znamo koja je vrsta... Svaka cast :osmeh:

Samo jos da iskoce vanzemaljci ko u onom Americkom filmu kad gledas polja i jedan ranc u sredini.

Mindjusar jer taj ogled izmedju Kacke petlje(mosta,ili vec sta li je neznam ni ja) i iskljucenja za Kac?

Nazad
Vrh