Pioneer hibridi

n43 danas
11lilqd.jpg
,
b4t5x1.jpg

@steve73

Isti aplikator imam i ja, eno ga stoji ganc nov u kutiji jos. Kupljen je davno zbog inokulanata i nije ni namontiran jer smo se posluzili drugim aplikatorom. Meni je bila ideja da ga namontiram na sejalicu. Inace, kakvi su rezultati unosenja Forsa u zemljiste?

Au ljudi sto clan Vitezbb ima DOBAR kukuruz,stogod!! Danas sam gledao slike,Aquamax do vrata stigao.

Da ne bude po onoj staroj poslovici:"Ja tebi Serdaru,a ti meni Vojvodo",bio North Army kod mene neki dan u lokalu,pa pošto sam otvorio još jedan kafić na Štrandu imao sam potrebu da primim još koju radnicu.Nemate pojma kakve North ima drugarice ili šta su mu već,okrenuo čovek telefon i došle dve na razgovor.Planirao sam da primim samo jednu ali su toliko dobre bile da sam morao obe da primim.

Da ne bude po onoj staroj poslovici:"Ja tebi Serdaru,a ti meni Vojvodo",bio North Army kod mene neki dan u lokalu,pa pošto sam otvorio još jedan kafić na Štrandu imao sam potrebu da primim još koju radnicu.Nemate pojma kakve North ima drugarice ili šta su mu već,okrenuo čovek telefon i došle dve na razgovor.Planirao sam da primim samo jednu ali su toliko dobre bile da sam morao obe da primim.

Ma jos da uzme koji % mogao bi reci da je Mediation And Conflict Resolution Office (MACRO). :haha:

Meni su sad svi isti, i ZP i NS i LG i Pioneer. Sklopili su redove i mole Boga za dobru kišu od nekih 40 litara. Veće razlike se uočavaju u početku rasta posle nicanja nego sada.

Kljucno je kako ce proci oprasivanje i nalivanje. Ovo sada kad je sklopio redove je lepo videti, ali uopste ne postoji korelacija sadasnji izgled - prinos na kraju!

@Vitezbb daj postavi koju sliku ali njive i kukuruza,ja sam se odusevio kako radis za jednog "vikendasa". :ppozdrav:
Moram ti pomoci kad si u nevolji,ako treba kontrola ili nabavka radnih odela za gospodjice ti javi. :osmeh:

@Vitezbb daj postavi koju sliku ali njive i kukuruza,ja sam se odusevio kako radis za jednog "vikendasa". :ppozdrav:
Moram ti pomoci kad si u nevolji,ako treba kontrola ili nabavka radnih odela za gospodjice ti javi. :osmeh:

Evo da poslušam Super Moderatora(vlast je vlast).Moj 9911,jesenas 100 kg mapa+100 kg 15/15/15 po jutru.Proletos 150 kg ureje po jutru.Sejano 31.03.na 18,5 cm.Prskano sa Laudisem i pola doze Ekvipa.Špartan posle onih velikih kiša
dsc0022.jpg

dsc0021.jpg

dsc0018.jpg

dsc0019.jpg

Nazad
Vrh